parkinnn

Siyaset

İki usta Darıca'yı turladı

Ustalık dönemine hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tüm gün Darıca’da seçim çalışmalarında bulundular. GÖLGE-Sabah kahvaltısında ilçedeki camilerin

10 Mart 2014 Saat: 22:19
İki usta Darıca'yı turladı
İki usta Darıca'yı turladı
Ustalık dönemine hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tüm gün Darıca’da seçim çalışmalarında bulundular.
GÖLGE-Sabah kahvaltısında ilçedeki camilerin dernek başkanları ve cami imamlarıyla bir araya gelen Karaosmanoğlu ve Karabacak birer selamlama konuşması yaptılar. Karabacak belirli aralıklarla düzenledikleri toplantılarda toplumun her kesiminden farklı kimlikteki insanlarla bir araya gelerek , Darıca’nın sorunlarını görüştüklerini , yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduklarını ve böylelikle halkın her kesiminin kent yönetimine iştirakini sağladıklarını ifade ederek cami imamlarına görevlerinde başarılar diledi.Karaosmanoğlu’da imamların toplumun bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi olduğunu ifade ederek,programa katılım ve desteklerinden dolayı misafirlere teşekkür etti.

SANAYİCİ AK KADROLARLA GÜLDÜ

Kahvaltının ardından Küçük Sanayi esnafını ziyaret eden Karaosmanoğlu ve Karabacak,esnafla hasbihal ederek ülke ekonomisine dair görüş alışverişinde bulundular.Başkan Karaosmanoğlu Ak Parti iktidarıyla ülkenin ekonomisinin büyük ilerleme kaydettiğini ve insanların ekonomik anlamda refaha eriştiğini ifade ederek “sanayicimizin yüzü ak kadrolarla gülüyor” dedi. Küçük Sanayi esnafının yanı sıra merkez esnafını da ziyaret eden başkanlar esnafa hayırlı işler dilediler.

CEMEVİ İNŞAATI’NI GEZDİLER

Başkan Karaosmanoğlu Darıca ziyaretinde Cemevi’ni ziyaret ederek yapımı devam eden yeni cemevi inşaatında bir süre incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu burada yaptığı açıklamada bütün vatandaşlara eşit mesafede olduklarını ifade ederken, Kocaeli’nde herkesin kendi kültürünü yaşatması için Büyükşehir olarak destek vermeye hazırız’’ ifadesini kullandı.

Karaosmanoğlu ve Karabacak, özel bir eğitim kurumunun yanı sıra ,hasta ve taziye ziyaretleriyle günü tamamlarken  yoğun gündem arasında CHP’nin Seçim İrtibat Bürosunu da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑