parkinnn

Spor

İkinci amatörde sona doğru

İkinci Küme altı grupta lig müsabakalarının sonuna gelindi. Liglerin bitimine iki hafta kala bazı gruplarda şampiyonlar belli olurken Play-Off heyecanı ise devam ediyor

23 Mayıs 2014 Saat: 11:24
İkinci amatörde sona doğru
İkinci amatörde sona doğru
İkinci Küme altı grupta lig müsabakalarının sonuna gelindi. Liglerin bitimine iki hafta kala bazı gruplarda şampiyonlar belli olurken Play-Off heyecanı ise devam ediyor

İkinci Küme A Grubu’nda son iki hafta öncesinde şampiyonluğunu ilan eden Tayfunspor gelecek sezon birinci amatör kümede mücadele edecek. Play-Off grubuna kalacak ilk iki takım Çamlıtepe ve Mollafenari matematiksel olarak yerlerini garantilediler.

 BALABAN MI? AKÇAT MI?

A Grubu’nda Play-Off grubu için son sıraya iki aday bulunuyor. Bunalrdan bir tanesi Balabanspor diğeri ise Karamürsel Akçatspor. Balabanspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çamlıtepespor karşılaşmasını kazanması halinde Play-Off‘lara kalmayı garantileyecek. Aksi durumda ipler Karamürsel Akçat’ın eline geçecek.

B GRUBUNDA ŞAMPİYON KİM OLACAK

İkinci Küme B Grubu’nda Beylikbağıspor oynadığı 16 karşılaşmayı kazanarak namalup liderliğini sürdürüyor. Takipçisi Kocaeli 1937 Sekaspor ise ligde liderin üç puan gerisinde şampiyonluk şansını devam ettiriyor. İki takımda hafta sonu kazanmaları halinde son hafta kendi aralarında oynayacakları müsabakada kendi kaderlerini belirleyecekler.

PLAY- OFF OYNAYACAKLAR BELLİ

B grubundan Play-Off oynayacak takımlar haftalar öncesinde belli oldu. Bahçecikspor ve Maliyespor Play-Off grubuna matematiksel olarak kalmayı garantiledi. Bu takım içinde bunsan sonraki oynayacakları maçlara prestij amaçlı çıkacaklar. Play-Off oynayacak olan son takım ligin son haftasında ardından sonra belli olacak.

 C GRUBU CADI KAZANI

İkinci Amatör Küme C Grubu’nda son iki hafta öncesinde şampiyonluk ve Play-Off grubuna kalma mücadelesi tam bir cadı kazanı. Grubun lideri Çayırova Gümüş hafta sonu deplasmanda Arslanbey Oganize Sanayispor deplasmanında zorlu bir sınava çıkacak.Arslanbey ORG.Sanayi müsabakayı kazanırsa Play-Off şansını yükseltecek.

YENİ MAHALLE HÜKMEN

Ligde ikinci sırada yer alan Yenimahallespor geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada hanesine hükmen galibiyet ile üç puanı yazdıracak. Geçtiğimiz hafta sonunda lider olan Uzuntarlaspor ligin genç ekiplerinden Yeni Kocaelisporla berabere kalmış ve şampiyonluk yolunda ağır darbe almıştı. Uzuntarla bu hafta kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

D GRUBUNDA CEVAPLAR BELLİ OLDU

İkinci Amatör Küme D Grubu’nda Tavşanlıspor şampiyonluğunu ilan etti. Grupta Play-Off grubuna kalma mücadelesini İlimtepe FK, Gölcük Asarköyspor ve Sarımeşespor kazandı ve ligin bitimine iki hafta kala yerlerini garantilediler. Bu üç takımda bundan sonraki maçlarına prestij amaçlı çıkacak.

E GRUBUNDA İKİ SORU CEVABINI BEKLİYOR

İkinci Amatör Küme E Grubu’nda lider Derince Çenedağ ile Karamürselspor şampiyonluk yarışına devam ediyor. İki takımda hafta sonu oynayacakları karşılaşmaları kazandıkları takdirde şampiyonluk düğümü son haftaya kalacak. Play-Off grubuna kalmayı garantileyen Köşklüçeşmespor’un ardından Play-off’a kalacak son takım G.Kirazpınar yada Uzunçiftlik olacak.

F GRUBUDA ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ

İkinci Amatör Küme F Grubu’nda son üç hafta sonunda matematiksel olarak dört takımın şansı devam ediyor. Lider Çerkeşli grupta en avantajlı takım olarak göze çarpıyor lideri aynı puanla Tavşancılspor takip ediyor. Şampiyonluk yarışının en çekişmeli olduğu gruplardan biri olan F grubundan kazanan kim oalcak bekleyip göreceğiz.

YUVACIK FIRSAT KOLLUYOR

 F Grubu’nda Play-Off oynamayı haftalar öncesinden garantileyen Yuvacıkspor ilk iki sıradaki takımların kalan üç haftada puan kaybetmesi halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Yuvacıkspor kalan maçlarını kazanıp Çerkeşlispor ve Tavşancılspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑