parkinnn

Güncel

İkinci turda daha büyük destek vereceğiz

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK, NOKTA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

24 Mayıs 2023 Saat: 13:05
İkinci turda daha büyük destek vereceğiz
İkinci turda daha büyük destek vereceğiz

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. 7’den 70’e toplumun her kesimiyle buluşmalarını sürdüren Başkan Muzaffer Bıyık, “28 Mayıs’ta yarım kalan işi tamamlayacağız ve bu kez Cumhurbaşkanımıza daha büyük destek vereceğiz” dedi.

Gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ve 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için saha çalışmalarına devam eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, genç yaşlı, kadın erkek toplumun bütün kesimlerini ziyaret ediyor. İkinci tur seçimlerinde Darıca’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vermek için durmadan çalıştıklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, bu kapsamda esnaf ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra nokta ziyaretlerde de bulunarak seçmenlerle bir araya geliyor.

CUMHURBAŞKANIMIZA EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde ilk raundu kazandıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “14 Mayıs’ta seçimi birinci bitirdik ve meclis çoğunluğunu Cumhur ittifakı olarak kazandık. Seçimin ilk raundunu önde tamamladık. Şimdi sıra geldi 28 Mayıs’taki ikinci raunda. İlk turda olduğu gibi ikinci turda da seçimi kazanmak için durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Darıca’dan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vereceğimize inanıyorum. Bunun için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑