parkinnn

Güncel

İlhan Cavcav son yolculuğuna uğurlandı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav için kulüp tesislerinde tören düzenlendi. Törene Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, siyasiler, spor camiasının önde gelenleri, kulüp temsilcileri, futbolcu

23 Ocak 2017 Saat: 11:49
İlhan Cavcav son yolculuğuna uğurlandı
İlhan Cavcav son yolculuğuna uğurlandı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav için kulüp tesislerinde tören düzenlendi. Törene spor, siyaset ve iş dünyasından oldukça yoğun bir katılım gerçekleşti.

Murat Cavcav'dan ağlatan konuşma
İlhan Cavcav'ın oğlu Murat Cavcav törende duygusal bir konuşma yaptı. Babasıyla ilgili anılarını anlatan Murat Cavcav, "Babamla ilgili söyleyeceklerimi tarihe bırakıyorum. Hoşçakal baba, Hoşçakal büyük başkan" ifadelerini kullandı.
İlhan Cavcav, Kocatepe Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

38 yıllık koskoca tarih

Tam 38 yıldır başkent ekibinin başında bulunan duayen başkan yaşam savaşı verdiği hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arkasında borçsuz bir kulüp, tesisler ve birçok eser bırakan Cavcav, çocukluğundan itibaren tırnaklarıyla kazıyarak hem iş hem futbol dünyasında önemli başarılar elde etmişti.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, beyin kanaması teşhisiyle önceki gün sabaha karşı kaldırıldığı hastanede 81 yaşında vefat etti. İki gün önce evinde dengesini kaybederek düşen ve kafasını yere çarpan Cavcav, Ankara'daki Güven Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Makineye bağlanan ve dün sabah saatlerinde durumu ağırlaşan İlhan Cavcav yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ömrünün büyük bölümünü Gençlerbirliği'ne adayan İlhan Cavcav, Türk futbolunun duayen isimlerinden biriydi. Efsane başkan 38 yıl başkent kulübünü yöneterek tarihe geçti. Türk futbolunun en renkli simaları arasında yer alan Cavcav, çocukluğundan bu yana tırnaklarıyla kazıyarak hem iş hem futbol dünyasında önemli başarılar elde etmiş bir isimdi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑