parkinnn

Eğitim

İlim Yayma Cemiyeti eğitime büyük katkı sağlıyor

İlim Yayma Cemiyeti’nin Vinsan yurdunu ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Cemiyet’in eğitime büyük katkı sağladığını söyledi

25 Temmuz 2014 Saat: 11:22
İlim Yayma Cemiyeti eğitime büyük katkı sağlıyor
İlim Yayma Cemiyeti eğitime büyük katkı sağlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlim Yayma Cemiyeti’nin Vinsan yurdunu ziyaret ederek, dernek yöneticileri ve çocuklarla sohbet etti. İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de hazır bulundu.

 

İLİM YAYMA EĞİTİME BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

İlim Yayma Cemiyeti’nin özellikle açtığı yurtlarla eğitime önemli bir katkı sunduğuna değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Başkan Karaosmanoğlu, Utaş ve ekibini çalışmalarından dolayı kutladı.

 

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Kocaeli’nde eğitime yapılan her yatırıma destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye genelinde önemli hizmetler yapmış, tarihi ve köklü bir kurumdur. Kocaeli’nde de bugüne kadar yapılan çalışmalara yenilerini ekleyeceğinize inanıyoruz” ifadesini kullandı.

 

BAŞKAN’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş, Başkan Karaosmanoğlu’na İlim Yayma Cemiyeti’nin Kocaeli genelindeki çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. “Destekleriniz için teşekkür ediyoruz’’ ifadesini kullanan Utaş, yeni eğitim öğretim döneminde yapacakları çalışmalarla gençliğe sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑