parkinnn

Güncel

İlk finalist Entopest oldu

21. Kontakt Basın Turnuvası’nın yarı finalinde Sedat Tozar’ın Gebzesporlu futbolculardan kurduğu Stat Oto takımı ile Darıcalı yıldızların formasını giydiği Entopest karşılaştı.

29 Haziran 2015 Saat: 12:44
İlk finalist Entopest oldu
İlk finalist Entopest oldu

Sportek Halı Saha Tesislerinde ki maçı 300 civarında futbolsever izledi. Karşılaşmayı Entopest ; Pena Murat’ın 3 golü ile 3-2 kazandı. Eskiçarşı’nın da tam destek verdiği Stat Oto, Güney ile ilk yarıda 4 net pozisyondan yararlanamazken, ikinci yarıda da mutlak goller Kerem ve Muhammet ile kaçtı. 4 topu da direklere takıldı. Karşılaşmayı KASKF Başkanı Murat Aydın, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mücahit Sak, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır ile yöneticiler Bülent Turhan ve Mustafa Turhan ile Entosav Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Yıldıztekin birlikte izledi. Kontakt Gayrimenkul firması ile turnuvanın ana sponsoru olan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzesporlu futbolcuların forma giydiği Stat Oto takımının kaçırdığı gollere üzülüp, “Ligde yaşadıklarımızı turnuvada da yaşadık. Özellikle Güney çok net fırsatları kaçırdı. Direkte patlayan şutlar. Ama her şeye rağmen çok güzel bir maç izledik ve büyük heyecan yaşadık. Entopest takımını gönülden kutluyorum. İyi mücadele ederek, kazanmasını bildiler” dedi. 

GERİLİM VE STRES ANLARI
Saha içinde ki kıran kırana mücadele, tribünlerin yoğun desteği ile tavan yaptı. Zaman zaman gerilim yükselse de Gebzespor Tribün Liderleri ve Başkan İlker Çakır, tansiyonu düşürdü. Entopest takımında Bahadır’ın son dakikalarda, rakibine kasıtlı tekme atması, gerilimi arttırsa da, karşılaşma olaysız bir şekilde sona erdi. Entopest Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Yıldıztekin, müsabaka sonrası oyuncularını tebrik ederken, “İki takım adına da küfürler, taşkınlıklar olmasa çok daha güzel bir maç olacaktı. Ancak, her şeye rağmen gecenin bu saatinde her iki ekipte, buradaki yüzlerce sporsevere keyifli bir maç izletti. Tüm oyuncuları kutluyorum. Entopest formasını terleten ve canla başla mücadele eden arkadaşlarımızın da hepsinin alınlarından öpüyorum” diye konuştu.


İKİNCİ FİNALİST BELLİ OLUYOR
Finale adını yazdıran ilk ekip Entopest olurken, ikinci finalist 29 Haziran Pazartesi günü (bu akşam) saat 23:30 da oynanacak Ünsa Çatı-Pin Yapı Hazır Beton maçında belli olacak. Sportek Halı Saha Tesisleri’nde ki maça ilginin yüksek olması bekleniyor. Pin Yapı Takımı’nda, Yılmaz Ersoy kaptanlığında, 2. Lig, 3. Lig ve hatta Süper Lig’den oyuncular forma giyiyor. Takım tam bir yıldızlar topluluğu. Rakip Ünsa Çatı’da ise halı sahada aslanlar gibi mücadele eden, takım oyununu en güzel şekilde icra eden isimler var. Murat Akdeniz kaptanlığında ki Ünsa Çatı, finale kalan Entopest de dahil, yarı finale gelene kadar hiç yenilgi almadı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑