parkinnn

Güncel

İlk hacı kafilesi yola çıktı!

İlk hacı kafilesi yola çıktı! Bu yıl ilimizden 620’si Diyanet Oragnizasyonu, 395’i özel şirket organizasyonları ile, toplam 1015 kişi hacı olmak için kutsal topraklara gidiyor. Bu dönemin ilimizden giden ilk kafilesi, dün gece Perşembe

3 Eylül 2014 Saat: 10:32
İlk hacı kafilesi yola çıktı!
İlk hacı kafilesi yola çıktı!

İlk hacı kafilesi yola çıktı!

Bu yıl ilimizden 620’si Diyanet Oragnizasyonu, 395’i özel şirket organizasyonları ile, toplam 1015 kişi hacı olmak için kutsal topraklara gidiyor. Bu dönemin ilimizden giden ilk kafilesi, dün gece Perşembe Pazarı alanından dualarla uğurlandı.

İlk hacı kafilesi yola çıktı!

İslambol Tur isimli özel  firmanın 54 kişilik kafilesinde  yer alan hacı adaylarını uğurlamaya gelenler. Perşembe Pazarı alanının  karanlık oluşu nedeniyle sıkıntı çektiler. Gece yola çıkan 54 kişilik kafileye, aynı zamanda İslambol turizm firmasının ortaklarından olan Şener İnce başkanlık ediyor. İzmit’ten ayrılan ilk kafile 41 gün süreyle kutsal topraklarda kalacak.

GEBZE VE DARICA’DAN

İlimizin hacı adayları, önümüzdeke günlerde kafileler halinde Kutsal topraklara hareket etmeye devam edecekler. Körfez, Gebze ve Darıca’dan 171 hacı adayı bugün hareket ediyor. Müstakil-1 tip’de bulunan 41, Otel-2 tipindeki 53 hacı adayı, 19 Eylül’de hareket edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑