parkinnn

Kültür

İlkan, şiir dinletisi ile ruhunuza dokunacak

Ünlü şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan, 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda seslendireceği şiir dinletisi ile Kocaelililerin ruhuna dokunacak

7 Ekim 2023 Saat: 15:16
İlkan, şiir dinletisi ile ruhunuza dokunacak
İlkan, şiir dinletisi ile ruhunuza dokunacak

Büyükşehir’in düzenlediği 13. Kocaeli Kitap Fuarı 7’den 70’e her yaştan kitapseveri ağırlamaya başladı. Kitap tutkunları, sevdikleri yazarlarla bir araya gelerek kitaplarını imzalatıyor. Yaklaşık 400 yayınevi ve 450 yazarın yer aldığı fuarda her akşam bir etkinlik düzenlenecek. Bu kapsamda ünlü şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan, “Şehirlerin ışığı” temalı etkinlikte Kocaeliler ile bir araya gelecek. Geçen yıl katıldığı 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda kendini “Ayrılıkların şairiyim” şeklinde tanımlayan İlkan, bu yıl da seslendireceği eserler ile gerek Kocaelililerin gerekse il dışından katılım gösterecek vatandaşların kulaklarının pasını silip, ruhunu şenlendirecek. 

 

“BU ŞEHİR VE SEN”Ünlü şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan’ın “Bu Şehir ve Sen” isimli şiir dinletisi 07 Ekim Cumartesi günü (bu akşam) saat 20.00’de Kocaeli Kongre Merkezi’nin A ve C holleri arasındaki açık alanda gerçekleşecek. İlkan’ın şiir dinletesine yoğun bir katılım bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑