parkinnn

Kültür

İLKÇEV, Yaz İzci Kampı Yaptı.

Gebze İLKÇEV Spor Kulübü izcileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yuvacık Aytepe Diriliş Kamp alanında "Yaz İzci Kampı" düzenledi.

26 Haziran 2023 Saat: 17:02
İLKÇEV, Yaz İzci Kampı Yaptı.
İLKÇEV, Yaz İzci Kampı Yaptı.
230 İZCİ KATILDI
 Gebze İLKÇEV Spor Kulübü izcileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yuvacık Aytepe Diriliş Kamp alanında yaz izci kampı düzenledi. İLKÇEV, 130 erkek izci, 100 kız izci ve 15 izci lideri ile beraber diriliş kampında yerini aldı. Kamp boyunca izciler liderleri ile beraber muhteşem doğa eşliğinde hem eğitimlerini yaptılar hem de birbirinden eğlenceli oyun parkurlarında vakit geçirdiler.
Eğitmenler eşliğinde okçuluk talimi yapan izciler, ata sporlarımızdan olan matrak ile de tanışma imkanı buldular. İzcilik oyunları ile eğlenen izciler, akşam kamp ateşi başında marşlarla coşkulu bir gece yaşadılar.
 
MUHTEŞEM 3 GÜN YAŞANDI

 Kamp süresince 4’er kişilik ahşap kulübelerde konaklayan izciler voleybol, futbol, doğa yürüyüşü ve daha birçok etkinlik ile kampı tamamladılar. Yaz İzci Kamp Müdürü Nurettin Ulutaş; "Toplam 230 izcimiz ile çok güzel, verimli bir kamp gerçekleştirdik. Her zaman milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına ve milletine sadık, başkalarına her zaman yardımda bulunmak ilkelerini düstur edinmiş izcilik çalışmalarının olmazsa olmaz bir parçası olan verimli bir kampımızı tamamladık. Tüm liderlerimize, izcilerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑