parkinnn

Güncel

İLYAS ŞEKER DKDER'İ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı ile, 16 Nisan referandum çalışması kapsamında Darıca Karabüklüler Derneği'ni ziyaret etti ve önemli açıklamalarda bulundu

4 Mart 2017 Saat: 23:08
İLYAS ŞEKER DKDERİ ZİYARET ETTİ
İLYAS ŞEKER DKDER'İ ZİYARET ETTİ

İlk olarak konuşmaya Darıca Karabüklüler adına dernek Başkanı Zuhuri Yakın yaptı. Yakın konuşmasında " biz Darıca Karabüklüler Derneği olarak referandum sürecinde bir çok partiyi agırladık, bu akşam ise Ak Parti İlçe Başkanı'mız sayın Muzaffer Bıyık'ı ve çok degerli vekilimiz İlyas Şeker Bey'i aramızda görmenin mutluluğunu yaşamaktayız hoş geldiniz ." dedi ve daha sonra sözü Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık aldı. Bıyık ise," Bugün hangi partiye giderseniz gidin hangi sivil toplum kuruluşuna giderseniz gidin ortak fikir vardır ki, bu anayasa taslağı bize dar geliyor, bu anasayasa taslagı mutlaka değişmelidir demekteler. Geçmişte Cumhurbaşkanı'mız bununla alakalı mecliste bir çalışma yapalım her partiden de ortak bir komisyon kuralım ortak bir metinle bunu halkımıza sunalım dedi. Hiç bir zamanda Ak Parti olarak şunuda demedik bizim 300 küsür milletvekilimiz var, benden 15 adam olucak, sende 50 tane milletvekili var 5 adam olucak diye bir tavrımızda olmadı.

Meclisteki siyasi partilerin her birinden 3 adam olmak kaydıyla komisyon heyeti kuralım çagrısında bulundu ama, ne Chp ne Hdp yanaştı buradan sagolsun Devlet Bahçeli'nin desteğiyle bu maddeler meclisten geçti." diyerek sözü Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'e bıraktı. Şeker ise," Önümüzde bir referandum var, neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu onu anlatayım. Bu bugün aklımıza gelen bir şey değil geçmiş siyasi genel başkanlarınında değişik zamanlarda gündeme getirdigi ve kamuoyuna paylaştığı düşüncelerdir. Peki bu düşünceler nereden gelmiş ona bakmak lazım, seçim oluyor Cumhurbaşkanı seçiliyor, Başbakan seçiliyor ama düşünceleri uymuyor ve anlaşamıyorlar bakmayın şimdi Cumhurbaşkanı'mızla Başbakan'ımız sorunsuz çalışıyorlar o da eski dostluğundan kaynaklanan bir durum. Ama şuan bu sistemle öyle bir sorun kalmıyacak ve karar almada hızlı bir süreç yaşanıcak " diyerek sözlerini tamamladı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑