parkinnn

Eğitim

İMH EV OKULU’NDAN MUHTEŞEM KAPANIŞ

GÖLGE- İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze, 2013-2014 eğitim dönemi Ev Grup Okumaları Programını (EGOP) Gebze Kent Merkezi Kültür Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir kapanış programı ile tamamladı. Gebze Kültür Merkezi’nde ilkokul 2

8 Haziran 2014 Saat: 13:34
İMH EV OKULU’NDAN MUHTEŞEM KAPANIŞ
İMH EV OKULU’NDAN MUHTEŞEM KAPANIŞ

GÖLGE- İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze, 2013-2014 eğitim dönemi Ev Grup Okumaları Programını (EGOP) Gebze Kent Merkezi Kültür Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir kapanış programı ile tamamladı.

Gebze Kültür Merkezi’nde ilkokul 2-5. Sınıf öğrencilerinin yıl boyunca elleriyle yapmış oldukları çalışmaların sergilendiği Program öğrencilerin Kur’an’ı Kerim tilaveti ve Kur’an meali okuması ile başladı.

EV OKULUNUN AMACI

Gebze İMH Başkanı Ali Erol, İnsan ve Medeniyet Hareketi olarak düzenledikleri (EGOP) programının uzman eğitimciler gözetiminde gerçekleştirildiğini belirterek, “Çocuklarımızın şahsiyetli ve ahlaklı kişiler olarak yetişmelerini amaçlayan EGOP programımızda öncelikle Kur’an eğitimi, çocuklarımızın toplumda sağlıklı ve dengeli ilişkiler kurmasını sağlayan kişilik gelişim dersleri ve sosyal etkinlikler gerçekleştiriliyor. Emeği geçen tüm eğitimcilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARIMIZI BİZ DEĞİL İNTERNET VE TV YETİŞTİRİYOR

EGOP Öğrencilerinin sunumunu gerçekleştirdiği programda İMH Gebze EGOP Komisyonu adına konuşan Resul KOTAN “Çocuklarımızı biz değil televizyon ve İnternet yetiştiriyor. Çocuklar çok küçük yaşta teknolojik cihazların istila ettiği bir çevrede yetişiyor. Onları kendi değerlerimiz ekseninde yetiştirmek için başlattığımız Ev Grup Okumaları Programımızın meyvelerini şimdiden almaya başladık. Gelecekte de Allah’ın izni ile bu günkü yaptığımız çalışmaların bereketli meyvelerini almayı ümit ediyoruz” dedi.

Sunumu Feyzanur Aktaş ve İrem İkbal Kotan tarafından gerçekleştirilen programda öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini paylaştılar.

DUYGU YÜKLÜ BİR PROGRAM

Ev Grup Okumaları Programının Tanıtım Sinevizyonu ile başlayan programda öğrencilerin seslendirdiği “Annem” şarkısı salonu dolduran ailelere duygulu anlar yaşattı.

Programda öğrencilerin hadis ezberlerinin sunumunu yaptıkları bir sinevizyon gösterisi ve yıl sonuna kadar grupların kendi aralarında yaptıkları etkinlik fotoğraflarının paylaşıldığı bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Çeşitli koreografik gösteriler de yapan öğrenciler programı Arif Nihat Asya’nın “Dua” şiiri ile kapattılar. Programda İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Ali EROL öğrencilere Katılım Belgelerini teslim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑