parkinnn

Eğitim

İmkanları Olsa Bilim Kadını Olurlar

Faber-Castell seminer düzenledi Faber-Castell sponsorluğunda ‘Yaratıcı Düşünce ve Yaratıcı Düşünceyi Geliştiren Etkinlik Örnekleri’ konulu bir seminer düzenledi.

14 Nisan 2014 Saat: 10:16
İmkanları Olsa Bilim Kadını Olurlar
İmkanları Olsa Bilim Kadını Olurlar

Çocukların yaratıcılığına katkı sağlamak amacıyla yapılan programa Maltepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Gülçin Karadeniz konuşmacı olarak katıldı. Holiday Inn Otel’de gerçekleşen seminere ayrıca Gebze İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Yavuz Coşkun, bölgedeki öğretmenler yer aldı.

Faber-Castell’in tanıtım filmi gösterimi ile başlayan programda kısa bir konuşama yapan Gebze İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Yavuz Coşkun, eğitim açısından programın çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bu etkinliğin sizlere çok büyük etkisi olacaktır. Bu tür programların geleneksel hale dönüştürülmesi ve sürdürülebilir hale getirmek için çaba göstereceğiz. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

gulcin-karadeniz.jpg

PROBLEMLE KARŞILAŞTIĞIMIZDA YARATICI OLUYORUZ

Seminere konuşmacı olarak katılan Maltepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Gülçin Karadeniz ise insanların daima yaratıcı olması gerektiğini belirterek şunları söyledi; “ En yaratıcı insanların başında ev hanımları geliyor. Ardından ise öğretmenler. Yaratıcı olmak için hayatta karşılaştığımız şemaların biraz dışına çıkmak gerekiyor. Bir şeyleri düşünerek yapmak için önce sorunları çözmek gerekir. İnsanlar ancak  bir problemle karşılaştığı zaman yaratıcı oluyorlar. Fakat herkese yaratıcı düşünebilir. Bunun için hayata anneler ve öğretmeler çok değerlidir” diye konuştu.

Haber: Osman Yürekli

katilim.20140414085428.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑