parkinnn

Spor

İncedal: Benim futbolcum yok

Darıca Gençler Birliği’nin yeni teknik direktörü Yavuz İncedal transfer görüşmeleri öncesi net konuştu. İncedal, “Benim futbolcum yok! ! Bedenini, ruhunu ortaya koyun oyuncu benim oyuncumdur” dedi.

30 Haziran 2015 Saat: 11:52
İncedal: Benim futbolcum yok
İncedal: Benim futbolcum yok

Darıca Gençler Birliği’nde yeni teknik direktör Yavuz İncedal kendisini iki yıllığına Darıca Gençler Birliği’ne bağlayan sözleşmeyi resmen imzaladı. Darıca Gençler Birliği tesislerinde gerçekleşen imza törenine İncedal’ın bu sezon yardımcılığını yapacak olan antrenör Gökhan Kaya da katıldı. İncedal imzayı Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençler Birliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençler Birliği Başkanı Abdullah Örs, Darıca Gençler Birliği Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Mustafa Öztürk’ün önünde imzaladı. Yavuz İncedal’ın teknik ekibinde kaleci antrenörü Cengiz Tarım ile birlikte analist Rıfkı Eken de yer alacak. 


HİÇ TEREDDÜT ETMEDİM
Darıca Gençler Birliği Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Darıca Gençler Birliği’ni yakından tanıdığını, teklifin ardından gelmek için tereddüt etmediğini ve camia içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Çorum Belediyespor’u çalıştırdığı geçen sezon dört kez karşılaştığı Darıca Gençler Birliği’ni yakından tanıdığını ve yabancısı olmadığını, ligde beğendiği takımlardan biri olduğunu kaydeden İncedal, “İnsanlar hayallerinin peşinden koşar. Başarıyı, başarılı olmayı seviyorum. İnşallah Darıca Gençler Birliği’nde başarıya ulaşacağız” dedi.  
MÜCADELEYİ BIRAKMAYAN FUTBOLCUYU SEVİYORUM
Şimdiye kadar takım üzerine hiç konuşmadıklarını, transfer konusunda önceliğin yönetimde olduğunu belirten Yavuz İncedal kendisinin de önerileri olacağını söyledi. Takımda yer alacak tüm futbolcuları birlikte belirleyeceklerini aktaran İncedal, “Benim futbolcum yoktur! Bedenini, ruhunu ortaya koyun oyuncu benim oyuncumdur. Önerilen futbolcular var. Mücadeleyi bırakmayan bir karakter ve yapıya sahip oyuncuları seviyorum” diye konuştu. 

ALTYAPIYA YEŞİL IŞIK YAKTI
Yeni sezona yönelik hazırlıkların lig takvimine göre programlanacağını kaydeden Yavuz İncedal ön çalışmaları kendi tesislerinde yapacaklarını ve Darıca Gençler Birliği’nin tesislerinin mükemmel olduğunu dile getirdi. Altyapıya bakışının da pozitif olduğunu ve altyapıdaki futbolcuların önünün açılması gerektiğini belirten Yavuz İncedal bununla birlikte altyapıdaki futbolcunun da sabırlı olması gerektiğini söyledi. İncedal, “Altyapıdan takviye yaptığınızda belki birkaç maç kaybedersiniz ama bunun karşılığında birkaç futbolcu kazanırsınız. Ben her gittiğim takımda altyapıdan futbolcular ile de çalıştım” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑