parkinnn

Spor

İncedal’ın gözü yükseklerde

Darıca Gençler Birliği’nde sezonun ilk idmanı 14 futbolcu ile başladı, dış transferler sürüyor.

11 Temmuz 2015 Saat: 12:46
İncedal’ın gözü yükseklerde
İncedal’ın gözü yükseklerde

Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Şampiyonluk olmazsa olmazımız değil ancak hedefimiz üst sıralar” dedi. 3.cü lig 3.cü grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği top başı yaptı. Teknik direktör Yavuz İncedal ve teknik ekibi yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalara 14 futbolcu katıldı. Darıca’daki kendi tesislerinde yapılan çalışma düz koşunun ardından ısınma hareketleri ile devam etti. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenmanla devam edecek çalışmalarda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlemlendi. Hazırlık çalışmalarına geçen sezon ameliyat olan Ferhat’ta katıldı. Ferhat’ın ligin 3-4 maç sonrası takımda yerini alabileceği belirtildi.


ALTI FUTBOLCU KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
Çalışmaları değerlendiren Teknik Direktör Yavuz İncedal yapılacak transferlerle lige hazır bir şekilde gireceklerini vurguladı. İncedal, hazırlık çalışmalarını şöyle değerlendirdi;  “Adem, Erhan, Bülent, Muhammet, Emre Aktaş kendi talepleri doğrultusunda takımdan ayrıldı. 14 futbolcuyla yeni sezon hazırlıklarına başladık, iç transferde 2 veya 3 arkadaşımız daha aramıza katılacak. Dış transfere de başladık, kenarlara, forvet arkası, forvet ve stoper gibi eksik olan bölgelere futbolcu transferleri yapılacak. İlk transferimiz Turgutluspor’dan Selçuk Başyurt oldu. Haber beklediğimiz oyuncular var, günler içerisinde periyodik olarak takıma yakışan, ekonomik ölçüde oyucuları takıma katacağız. Başkan ve yönetim kurulu bu konuda yoğun çaba sarf ediyor. Bunun yanı sıra altyapıdan da birkaç oyuncuyu da kampa dahil edeceğiz.’’

EN İYİ YERLERDE OLMAK İSTİYORUZ
Grubu ve fikstürü değerlendiren Yavuz İncedal, grupta birbirinden zorlu takımların yer aldığını ifade ederek şunları söyledi: “Takımlar arenaya çıkmadan, maçlar oynanmadan gücü belli olmaz. Çok transfer de yapmak takımın gücünü ortaya koymaz. Geçmişte çok transfer yapmış ancak hayal kırıklığına uğrayan takımlar var. Grubumuz iyi grup, hedefe oynayabilecek takım sayısına baktığımızda fazlalık var. Sonuçta biz iyi olalım, o hedefe oynayan taklardan bir tanesi neden biz olamayalım. Şampiyonluk olmazsa olmazımız değil ancak hedefimiz üst sıralar. Yukarılarda en iyi yerde olmak istiyoruz, bunun mücadelesini vereceğiz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑