parkinnn

Siyaset

İŞİ, AŞI, EVİ OLMAYANLARIN TESBİTİNE BAŞLADIK

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, daha önce ziyaret ettiği Gümüşhane, Kürtün, Çayırçukur ve Şendere Köyü derneğine davet üzerine tekrar giderek, proje sunumu yaptı. Dernek Başkanı Ahmet Polat tarafından sıcak bir şe

20 Mart 2014 Saat: 13:34
İŞİ, AŞI, EVİ OLMAYANLARIN TESBİTİNE BAŞLADIK
İŞİ, AŞI, EVİ OLMAYANLARIN TESBİTİNE BAŞLADIK

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, daha önce ziyaret ettiği Gümüşhane, Kürtün, Çayırçukur ve Şendere Köyü derneğine davet üzerine tekrar giderek, proje sunumu yaptı. Dernek Başkanı Ahmet Polat tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Koç’a ilçe başkanı Rasim Meriç ve Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç ile belediye meclis üyesi adayları da katıldı. Ayrıca, Gümüşhane kökenli Gebze eski ilçe Başkanı İsmet Kara ve Belediye Meclis üyesi adayı Fahrettin Bostan da katılarak hemşehrilerinden Koç’a destek istediler.

BİZİM PROJELERİMİZİ HAYAL BİLE EDEMEZLER

Daha önce bu derneği ziyaret ettiğini, projelerini dinlemek için ikinci kez davet edildiğinde severek ve koşarak geldiğini ifade eden Koç, geçmişte yaptıklarını sıralamakla başladı konuşmasına. Bugün Çayırova’da ne varsa bizim eserimiz diyen Koç, daha büyük, bu kez büyük bir kent meydana getirmek için büyük projelerle, bazılarının hayal dedikleri ama onların hayal bile edemeyeceği projelerle geldiklerini söyledi.

YENİ MAHALLE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Koç, sınırların genişletilmesi, Çayırova’nın tren ve denize kavuşturulması, bir eziyet haine dönen terminal binasının yapımı, tıp merkezi, Fatih Caddesine üç adat katlı otopark yapımı, ek kaymakamlık binası gibi onlarca projeyi sinevizyon eşliğinde anlatan Koç, “Yenimahalle bölgesi, yeni imar planlaması sonucu kat artışı ile hem mülk sahipleri kazanacak hem de yolu, okulu ve camiisi olan modern bir kent ortaya çıkarılacak. Vatandaş belediye işbirliği ile mükemmel bir kentleşme başlayacak.Vatandaş kazanacak. Ataşehir örneğini bunun için veriyorum. Zeminimiz sağlam ve deniz manzaralı bir bölge.”diye konuştu. Sosyal projelere de yer veren Koç, mutlu bir kent yaratmanın yolunun ekonomik bakımdan rahat olması gerektiğine dikkat çeken Koç, Çayırova2da yine en büyük sosyal projeleri kendilerinin hazırladığını söyledi. Koç, işsizimize iş kapısı, evsizimize ev, yoksulumuza işi hazırlanana kadar Dayanışma kartı verilecek. Bunun için bir süredir hazırlıklarımız sürüyor. Etütler yapıyoruz, bilgi bankası oluşturuyoruz”dedi.

HALK VEFALIDIR

 

Koç, seçim sonuçlarına ilişkin soruları da yanıtlarken, bazılarının ortalığı karıştırma ve seviye düşürme girişimlerine rağmen, adayların iyi bir kampanya yürüttüğüne dikkak çeken ve bunun böyle devam etmesini  isteyen Koç, araştırmalarda, bizim gözlemimizde bu seçimlerin galibi, aylardır kapı kapı gezerek yapacaklarını anlatan, bu bölgenin içilen suyunda, yürünenyolunda emeği olan, samimiyetine inanılan Timur Koç olacak. Hiç tereddütsüz, seçim bizim. Herkesi kucaklayacağımızı da buradan bir kez daha ifade ediyorum”diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑