parkinnn

Eğitim

Işıtan, CNN'e konuştu

CNN Türk’te Cüneyt Özdemir’in hazırlayıp sunduğu 5N1K programına katılan Işıtan Önder, yaptığından pişman olmadığını, baskıya rağmen istediği üniversiteyi kazanacağını söyledi.

19 Haziran 2014 Saat: 10:53
Işıtan, CNN'e konuştu
Işıtan, CNN'e konuştu

“Bana, okul birincisi olduğum bir kaç gün önce söylendi. Konuşma hazırlamam gerektiği söylendi. Teşekkür dolu sade bir konuşma olsun istemedim.” diyen Işıtan, “Bazı yanlışlara değinmek istemiştim. Bu yanlışların okul birinciliğimi elimden almış olması beni hiç etkilemiyor. O konuşmayı yaparak kendimi daha da mutlu ettim okul birinciliğinden.” dedi. “Ben o cümlelerde Berkin Elvan’ın, Ali İsmail Korkmaz’ın eğitim ve yaşama haklarını elinden alındığına değindim. 15 yaşında bir çocuğun insanlığa ne gibi bir zararı olur diye tüm salona sordum.” dedi. Salonda yüksek bir alkış olduğunu, arada bir kaç kişinin protesto ettiğini ifade eden Işıtan, alkışların bunları bastırdığını söyledi.

 

"ÖĞRETMENLERİM BENİ TEHDİT ETTİ"
Cüneyt Özdemir, “Öğretmenlerinden nasıl tepki gördün?” sorusu üzerine, “Öğretmenlerimden büyük çoğunluğu yaptığımı destekledi. Fakat bir kısmı siyasi bir konuşma yaptığım için beni tehdit etti” dedi.

 

"PİŞMAN DEĞİLİM"
Ailesinin konuşmayı hazırladığı andan itibaren tedirgin olduğunu ancak tepkileri görünce arkasında durduklarını ifade eden Işıtan, Cüneyt Özdemir’in, “Birinciliğin elinden alındı, pişman mısın?” sorusuna, “Kesinlikle pişman değilim. Zaten amaçları beni pişman etmek ve beni bastırmak. Okul birinciliğimi elimden almaları hiçbir şeyi değiştirmiyor. Ben istediğim üniversiteye gidecek kadar başarılı bir öğrenciyim. Arkadaşlarımdan ve çevreden büyük destek görüyorum. Tebrik telefonları alıyorum” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑