parkinnn

Ekonomi

İşsizlik Fonu Formülü

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli’nin Gebze’de faaliyet gösteren Feniş Alüminyum A.Ş.’de üretimin durmasıyla mağdur olan yüzlerce Feniş işçisinin mağduriyetinin, İşsizlik Fonu ile giderilebileceğini söyledi.

22 Mart 2014 Saat: 10:33
İşsizlik Fonu Formülü
İşsizlik Fonu Formülü

195 gündür mağduriyetlerinin giderilmesi için mücadele eden Feniş işçileri Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde bir basın açıklaması yaptılar. Aralarında CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar’ın da bulunduğu çok sayıda milletvekilinin de destek verdiği basın açıklamasında, Feniş işçileri mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

fenis.20140321170102.jpg

HÜKÜMET İSTERSE OLUR

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da yaptığı konuşmada, Feniş işçilerinin yanında olduklarını ve haklı mücadelelerini desteklediklerini belirterek, “Eğer hükümet isterse, bu işçilerin mağduriyetini giderebilir. Çalışanların içeride kalan maaş ve tazminat alacakları İşsizlik Fonu’ndan ödenmek suretiyle mağduriyetleri giderilir.  Yüzlerce işçi ve binlerce insanı ilgilendiren bu sorunu hükümet mutlaka çözmelidir. Biz ayrıca bu konuda mecliste bir kanun çalışması yapacağız” şeklinde konuştu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑