parkinnn

Siyaset

İstanbul Milletvekili, Talınlı için geldi

Hafızalarda yer eden 'Buğday Tanesi'' filminin yapımcısı ve yazarı , İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram , Gebzeli iş kadını Suna Gökçe Talınlı'yla bir araya geldi.

11 Eylül 2023 Saat: 22:06
İstanbul Milletvekili, Talınlı için geldi
İstanbul Milletvekili, Talınlı için geldi

SGT İnşaat &Gayrimenkul patronu Talınlı'yı, Gebze'de şirket merkezinde ziyaret eden deneyimli siyasetçi ve hukuk adamı Bayram, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde edebiyat, sinema ve TBMM çalışmaları hakkında iş kadınıyla değerlendirmeler yaptı.
Özellikle fiziksel engelli vatandaşların sorunlarını meclise taşımasıyla bilinen, AK Parti İstanbul Milletvekili Bayram'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SGT Başkanı Talınlı, '' Sayın vekilimiz siyasette ve hukukta çok deneyimli, etkili, üretken bir düşünürdür. Engelli vatandaşlarımızın sorunalarını başkentte yüksek sesle dile getiren, sorunların ve beklentilerin bir nebze çözülmesinde büyük emeği vardır. Ayrıca Buğday Tanesi kitabı, edebiyat tarihinin gurur abidesi olarak hafızalarda yerini almıştır. Böylesi donanımlı bir siyaset adamı ve milletvekiliyle fikir alışverişinde bulunmak benim içinde çok verimli oldu. Ziyaretinden fazlasıyla memnun oldum. '' şeklinde konuştu.
Diğer yandan ziyaret sonrası Talınlı , Milletvekili Serkan Bayram'a günün anısına hediye takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑