parkinnn

Spor

İstikrarın temeli hep birlikte atıldı

Gebzespor’da yönetim Futbol Şube Sorumlusu Serdar Kaya ve Sportif Direktör Murat Şengül’ün önerisi doğrultusunda Gebze Bölgesi amatör takımları ile geleceğe yönelik zirve yaptı.Kısa vadede Türkiye 3. Ligi’ne, orta ve üst vadelerde

11 Eylül 2014 Saat: 16:08
İstikrarın temeli hep birlikte atıldı
İstikrarın temeli hep birlikte atıldı

Gebzespor’da yönetim Futbol Şube Sorumlusu Serdar Kaya ve Sportif Direktör Murat Şengül’ün önerisi doğrultusunda Gebze Bölgesi amatör takımları ile geleceğe yönelik zirve yaptı.Kısa vadede Türkiye 3. Ligi’ne, orta ve üst vadelerde daha üst ligleri hedefleyen Gebzespor’da yönetim Gebze Bölgesi’nin amatör kulüp başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. Gebzespor’da futbol şubesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kaya ve Sportif Direktör Murat Şengül’ün önerisiyle gerçekleşen toplantı kulübün yenilenen tesisisin önünde gerçekleşen kokteyl tarzındaki toplantı çok verimli geçerken ileriye yönelik olarak Gebze Kulüpler Birliği’nin kurulması da toplantının konuşulan konuları arasında yer edindi.

ÜST LİGLERE, HEP BİRLİKTE

“Gebze’nin çatı takımı Gebzespor’u üst liglere”, “Gebze Bölgesi’nin amatör kulüplerinin takımlarını Gebzespor’un peşinden üst liglere”, “Gebzespor’un alt yapısının bu kaynaktan teminine”, “Gebzespor’un futbolu ihtiyacının bölgenin özünden sağlanmasına”, “Spor kulüplerinin kamudan talebi olan tesis ve yer başta olmak üzere ihtiyaçlarının giderilmesinde güç birliği ile hareketle sonuç almaya” yönelik olduğu gözlenen çalışma kapsamındaki ilk toplantı çok verimli geçti. İlk adımın Gebzespor yönetiminden atıldığı iş ve güç birliğine spor kulüplerinin yaklaşıma da çok olumlu oldu. Projenin hayata geçmesi durumunda Buca modelinin gölgede kalacağı öngörülüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑