parkinnn

Güncel

İSU, Gebzespor’un suyunu kesti

KBB iştiraki İSU, Gebzespor’un suyunu kesti. 18 bin TL’ye kadar eriyen borçta İSU, miktarın ödeneceği taahhüde rağmen iyi niyet sergilemedi.

29 Temmuz 2015 Saat: 12:56
İSU, Gebzespor’un suyunu kesti
İSU, Gebzespor’un suyunu kesti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebzespor garezi sürüyor. Geçen sezon öncesi kulüp tarafından işletilen otoparkı belediye meclisi kararı olmadan geri alıp kendi işletmeye başlayan KBB’nin bir diğer kurumu İSU da 18 bin TL’lik borç tutarını gerekçe göstererek Gebzespor tesislerinin suyunu kesti. Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, facebook’taki sayfasından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Gebze’nin ekmeğini yiyipte Gebzespor’un suyunu açtırmayacak kadar Gebze düşmanı olanların Gebze’de görev yapması bence doğru değildir. Herkesten İSU Daire Başkanı Tahsin Biçer hakkında, Gebze’den gönderilmesi için Bakanlığa bir mektup yazmasını rica ediyorum. Gebzespor olarak iyi niyetli bir şekilde borcumuzu da ödeyeceğimizi söylediğimiz halde, futbolcu paralarının ödendiğini borcumuzu da en kısa zamanda ödeyeceğimizi bildirdiğimiz halde ‘sağ olsunlar’ Gebzesporumuz’un suyunu kesmişlerdir. Şikayet olarak mektup yazıp Başbakanlığa yollamak Gebzespor’u sevenlerin boynunun borcudur.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑