parkinnn

Güncel

İtfaiye teknolojinin İZİNİ SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yangınla mücadelede önlem almanın öncelikli olduğu düşüncesiyle, yangınların çıkmadan önce önlenmesi için önemli çabalar sarf ediyor.

20 Haziran 2015 Saat: 15:51
İtfaiye teknolojinin İZİNİ SÜRÜYOR
İtfaiye teknolojinin İZİNİ SÜRÜYOR

Bu kapsamda, ilçelerde endüstriyel tesisler ile alışveriş merkezi, okul, hastane, yurt, kurs, mağaza, pasaj, eğlence yeri, akaryakıt tesisi ve benzeri tesis ve işletmeler, önce proje safhasında, devamında inşaat safhasında ve hizmete açılış safhasında inceleniyor. Daha sonra da bu sistemlerin işlerliği, yerinde incelenerek denetleniyor.

 

FİRMADAN BRİFİNG

Yapılan inceleme ve denetimlerde, yangınların önlenmesi için geliştirilmiş olan teknolojik yöntemler ile bu yöntemlerin tesis edilmesi esnasında kullanılan malzemelerin üretim teknolojisi, işlevsellikleri ve yeterlilikleri gibi yönlerinin, bu denetimleri gerçekleştiren personellerce iyi derecede bilinmesine büyük önem veriliyor. Bu kapsamda, köpüklü söndürme sistemleri kuran bir firmadan brifing alındı. Brifing kapsamında firma yetkilisi Dursun Şahin, köpüklü söndürme sistemleri teknolojisi, kurulumu, işletimi, test ve bakımı gibi hususlarda detaylı anlatımlarda bulundu. Sistemi personelin de kullanabildiği ve benzer eğitim çalışmalarının önümüzdeki dönemlerde de devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑