parkinnn

Güncel

İtfaiye'den ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tesis ve işletmelere ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı yapıyor GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı alabilmek isteyen işye

11 Ekim 2014 Saat: 12:59
İtfaiye'den ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı
İtfaiye'den ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tesis ve işletmelere ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı yapıyor

GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı alabilmek isteyen işyerleri, tesis ve işletmelere ücretsiz olarak yangın güvenliğinin nasıl sağlanacağı konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. Yeni açılacak işyerlerinin yangın güvenliği raporu alma zorunluluğu bulunuyor. Raporun alınabilmesi için de bazı teknik koşulların yerine getirilmesi şartı var. İtfaiye Daire Başkanlığının 335 21 24 numaralı telefonunu arayarak paranızın ve emeğinizin yanmasına engel olabilirsiniz. 

YANGIN GÜVENLİĞİNDE ÖNCE İTFAİYEYE DANIŞIN

Binaların henüz inşaat aşamasında yangın güvenliği tedbirleri ve planlamalarının yapılması gerekiyor. İşletme sahipleri, binalarında yangın güvenliği uygulamaları yapmadan önce Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabiliyor. Önceden İtfaiye'den danışmanlık hizmeti alınmaması işyerlerinde yeniden inşaat işleri çıkması, ilave zaman kaybı, ek maliyet yükü ve bir dizi bürokratik işlemle neden oluyor. Bazı binalarda ise, istense bile binanın bu düzenlemeleri yapmaya elverişli olmadığı durumlar ortaya çıkabiliyor. 

TÜM VATANDAŞLAR FAYDALANACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, oluşturduğu teknik donanıma ve itfaiyecilik nosyonuna sahip ekipler tarafından, bu konuda bilgi edinmek isteyen vatandaşlarımıza ücretsiz olarak keşif ve danışmanlık hizmeti verilmekte. Ücretsiz olarak verilen hizmetten yalnızca işyeri açmak isteyenler değil, tüm vatandaşlarımız faydalanabiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑