parkinnn

Spor

İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 20.Yıl etkinlikleri çerçevesinde birimler arası 5. Futbol turnuvası organizasyonunu tamamladı

7 Mayıs 2016 Saat: 10:42
İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik
İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ 20. Yıl etkinlikleri kapsamında uzun bir aradan sonra 5. Birimler Arası Futbol Turnuvası düzenledi. Doğu Kışla park alanında faaliyet gösteren Çınar Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyonda toplam 11 takım yedi hafta boyunca mücadele ederken finalde 3.’lük için İşletme ve Atık Kabul takımları, şampiyonluk için ise Pazarlama ve Güvenlik takımları formalarını terletti.

 

GÜVENLİK ŞAMPİYON OLDU

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı İl Hakem Kurulu tarafından tayin edilen bayan hakemlerin yönettiği, kaliteli, çekişmeli ve yoğun tempo içinde geçen final gecesinde iki karşılaşmanın sonucu da beraberlikle tamamlandı. Nefeslerin tutulduğu penaltı atışlarının ardından sonuç belirlendi. Tribünlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın sonunda, Güvenlik takımı şampiyonluğu göğüslerken Pazarlama takımı ikinci, Atık Kabul üçüncü ve İşletme takımı dördüncü olarak sahadan ayrıldı.

 

KUPA TÖRENİ

Final gecesinin sonunda kupa töreni düzenlendi. Törende, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcıları, TES-İş Sendikası Adapazarı Şubesi yöneticileri, şirket birim müdürleri ve yöneticileri ile yüzlerce İZAYDAŞ çalışanı ve ailesi hazır bulundu. Törende, En İyi Kaleci, En Centilmen Takım, Gol Kralı, Üçüncü Takım, İkinci Takım ve Şampiyon Takım kupa ile ödüllendirilirken dereceye giren tüm takım futbolcularına madalyaları verildi. Şampiyon Güvenlik takımı futbolcuları ayrıca TES-İş Sendikası Adapazarı Şubesi tarafından verilen Akçay AdrinaOtel’de hafta sonu tatili kazandı.

 

SARAÇ “SAĞ SALİM TAMAMLADIK”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç şampiyonluk kupasını Güvenlik takımına verirken yaptığı konuşmada, şirketin 20. Yıl etkinliklerinden biri olan futbol turnuvasına katkı sağlayan sporcu ve çalışanlara teşekkür etti. Saraç, “Yedi hafta süren turnuvamızın sağ salim tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Motivasyonumuzu arttıran, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan sosyal organizasyonlarımızı önemsiyoruz. Kıymetli sendika temsilcilerimiz ve siz değerli çalışma arkadaşlarımın katılımlarıyla final gecemizi keyifle tamamlıyoruz” diye konuştu. Genel Müdür Saraç, sendika ve şirket yöneticileri futbolculara madalyalarını ve kupalarını verdi, büyük İZAYDAŞ ailesi fotoğrafı ile final gecesi sona erdi. 

 

İZAYDAŞ 5. FUTBOL TURNUVASI SONUÇLARI

Şampiyon: Güvenlik

  1.   : Pazarlama
  2.   : Atık Kabul

Gol Kralı : Orhan Kurtoğlu

En İyi Kaleci : Bahadır Katıca

En Centilmen Takım : Destekspor

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑