parkinnn

Güncel

İzmitliler tramvaydan umutlu

İzmit’ten otogara kadar olan güzergahta kurulması planlanan ve proje ihalesi yapılan tramvay hattı ile halkın görüşleri öğreniliyor. Renk ve model fikirleri alınan İzmitliler, projenin ulaşım sorununun çözülmesine katkı sunmasını be

14 Ocak 2014 Saat: 16:37
İzmitliler tramvaydan umutlu
İzmitliler tramvaydan umutlu

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 7 kilometrelik tramvay hattının gerçekleştirilen proje ihalesi sonrasında Perşembe Pazarı’nın karşısındaki alana yerleştirilen model tramvay halkın beğenisine sunuluyor. Yapılan anketler sonucu halkın istediği renk ve modelde tramvay kullanıma sokulacak

TEK FİRMA FİYAT VERDİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Tren Garı’ndan başlayıp şehirlerarası otobüs terminaline kadar yapılacak olan 7 kilometrelik tramvay hattının proje ihalesi önceki gün gerçekleştirilmişti. Ulaşım mastır planını hazırlayan Boğaziçi Proje ihaleye tek katılımcı olarak katılarak 696 bin 400 lira teklif vermişti.

1 AY KALACAK
Ulaşım sorununun çözümüne katkı sunması beklenen proje için halkın beğeni ve görüşleri de dikkate alınıyor. Bu kapsamda Perşembe Pazarı Alanı karşısına yerleştirilen model tramvaydan hareketle halkın renk ve model talepleri alınıyor. Model tramvayın bir ay boyunca Anıtpark’ta kalacağı belirtildi.

HALK BEKLİYOR
Alana yerleştirilen model tramvayı gören vatandaşlar, bu hizmetin bir an önce başlaması için gün sayıyor. Renk olarak turuncu-beyaz veya beyaz-kırmızı tramvay düşünen kişiler olduğu gibi renk ve modelin önemli olmadığını bir an önce ulaşım sorunun çözülmesi gerektiğini belirten ve yakınan vatandaşlar da var.


İZMİTLİLERİN TRAMVAY GÖRÜŞLERİ

“İyi düşünülmüş”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑