Ana Manşet Reklam

Güncel

Jandarmayı görünce iç çamaşırlarını zula yaptılar

Yol kontrolünü gören kadınlar yakalanmamak için uyuşturucuları iç çamaşırlarına sakladı. Kadın polis tarafından yapılan detaylı aramada iki kadının iç çamaşırından 300 gram uyuşturucu çıktı

15 Mart 2017 Saat: 15:05
Jandarmayı görünce iç çamaşırlarını zula yaptılar
Jandarmayı görünce iç çamaşırlarını zula yaptılar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen yol uygulamasında jandarmanın bir araçta görüp şüphelendiği cam tüp sayesinde 2 kadının iç çamaşırında 300 gram kristal ve kubar esrar ele geçirildi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Konya-Manavgat D-695 Karayolu Hacıobası mevkiinde yol uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında araçlar didik didik aranırken araçlarda bulunan şahısların üst araması ve kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. Aramalara eğitimli narkotik köpekleri de destek verdi.


Konya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Mahir G.’nin kullandığı 33 CVE 74 plakalı otomobil uygulama noktasında görevli güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Ekiplerin, aracın arka koltuğunun arasında bulduğu birden fazla cam tüpün uyuşturucu için kullanıldığından şüphelenmesi üzerine detaylı arama başlatıldı.
Araçta bulunan 3 kadın ve araç sürücüsü araçtan indirilerek bir kadın polisin de yardımıyla tek tek arandı. Aramada Rabia C. isimli kadının iç çamaşırında 200-250 gram civarında kristal olarak adlandırılan uyuşturucu madde, Gülbahar K’nin iç çamaşırında 50 gram kubar esrar, Sema K’nin montunun üst cebinde esrar plaka ele geçirildi. Ayrıca araçta kristal kullanılmak üzere tasarlanmış özel düzenek ele geçirilirken aracı kullanan Mahir G’nin de yoklama kaçağı olarak arandığı belirlendi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑