parkinnn

Sağlık

Kadın Hastalıkları için Soğan Suyu Kürü

Soğan çok faydalı bir besin olduğu kadar, Soğan Suyu ile yapılan tedavilerin memnuniyeti de bir o kadar fazladır. Adet düzensizliği sorunu olan, kadın hastalıklarından mustarip kadınlar da soğan suyu kürü ile deva bulmaktadır. Denenmiş v

25 Kasım 2015 Saat: 10:16
Kadın Hastalıkları için Soğan Suyu Kürü
Kadın Hastalıkları için Soğan Suyu Kürü
Soğan çok faydalı bir besin olduğu kadar, Soğan Suyu ile yapılan tedavilerin memnuniyeti de bir o kadar fazladır. Adet düzensizliği sorunu olan, kadın hastalıklarından mustarip kadınlar da soğan suyu kürü ile deva bulmaktadır. Denenmiş ve binlerce kadın tarafından etkileri onaylanmış soğan suyu kürü inanılmaz faydalar içerir. Soğan suyu kürünün belki de en büyük faydası işte kadınsal sorunlar üzerinedir. 

Ahmet Maranki ve İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürü konusunda aynı bilgileri vermektedir.
Zaman zaman geçmişte araştırdığım bir bitkiye tekrar tekrar geri döner, yeni elde ettiğim deneyimlerimin ışığında onu tekrar araştırmaya başlarım. Kuru soğanın rahim ve yumurtalıklar üzerinde nedenli etkili olabildiğini fark ettim.Onu, 2009’un bitkisi olarak tanıtmayı düşünüyordum ki, yaşlılığa bağlı eklem kireçlenmesini ortadan kaldırıcı bitkiyi keşfettim. Bu nedenle 2008’in son aylarında kuru soğanın bu potansiyel gücünü erken açıklamayı daha uygun buldum.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑