parkinnn

Güncel

Kadına seferberlik ilan edilecek

CHP Körfez Kadın Kolları, Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat başar ile birlikte seçim çalışmalarını masaya yatırdılar.   CHP adayı Reşat Başar ile körfez kadın kolları seçim çalışma birimi  Yerel Seçim Merkezinde gerçekle

28 Aralık 2013 Saat: 13:02
Kadına seferberlik ilan edilecek
Kadına seferberlik ilan edilecek

CHP Körfez Kadın Kolları, Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat başar ile birlikte seçim çalışmalarını masaya yatırdılar.

 

CHP adayı Reşat Başar ile körfez kadın kolları seçim çalışma birimi  Yerel Seçim Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantıda, kadınların seçim çalışmalarının sonuçlarını, yapılacak yeni çalışmaları, alınan sonuçları masaya yatırdılar.

Toplantıya CHP Körfez Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Reşat Başar ve CHP İl Yöneticisi Semra Başlak, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, CHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Zehra Kaner ile Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Senan Uygun ve çalışma gurubu üyeleri katıldı.

 

Kadın Kolları Başkanı Senan Uygun başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, bölgeler tek tek ele alınırken, kadın kollarının ev çalışmalarına ağırlık vermesi, bölgedeki başta esnaf kadınlar olmak üzere daha fazla kadına ulaşılması, parti üyesi kadınların da daha etkin bir şekilde çalışmalarının sağlanması gibi bir dizi kararlar alındı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑