parkinnn

Güncel

KAISİAD Başkanı Yalçın: Gençlerimiz asimile olmamalı

Marmara KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı Şamil Yalçın, hemşerileri arasında dayanışma ve paylaşımı sağlamak için çalıştıklarını söylerken, ''Asıl amacımız yeni nesilimizin asimile olmalarının önüne geçmektir.'' d

16 Nisan 2022 Saat: 15:19
Şamil Yalçın, Dayanışma, KAISİAD, Gölge,Gebze
KAISİAD Başkanı Yalçın: Gençlerimiz asimile olmamalı

SİYASİ BİR AMACIMIZ YOK

Geçtiğimiz aylar  Marmara KAISİAD Başkanlığına seçilen ve kısa sürede sergilediği performansla dikkat çeken Başkan Yalçın, Gölge'ye yaptığı nezaket ziyaretinde çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın, dernek etiketiyle siyaseten bir yerlere gelmek değil, derneğe hizmet kazandırmak ve hemşerilerine katkı sunmak amacında olduğunu dile getirdi. Yalçın, ''STK'ların siyasi yatırım olduğuna inmıyorum. 'Biz nasıl daha başarılı oluruz, hemşerilerimizle toplumsal birliği, dayanışmayı nasıl sağlarız', onun heyecanıyla çalışıyoruz.  '' ifadelerini kullandı.

Görevi aldıkları günden bu yana üye sayısını artırdıklarını, acak  150 üye sınırında duracaklarını anlatan Yalçın, ''Bölgemizde etkili, verimli, istihdam sahibi değerli  sanayici hemşerilerimiz var. Bunları derneğe kazandırırken dayanışma, paylaşım ve birlik içinde yöremiz iş insanlarına köprü olmayı hedefliyoruz. '' şeklinde konuştu.

KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMALIYIZ

Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın özetle şu görüşleri dile getirdi ; '' Daha dün üyelerimize iftar verdik. Basını davet ettik. Üyemizin düğün salonunda yaptık. Büyük bir otelde de yapabilirdik, ama dedik ki paramız üyemize geçsin. Dayanışam bu değil midir?   İftarımızda gençlik kollarımızda görevli pırıl pırıl gencecik kzımız, tıp okuyan kızımız sunculuk yaptı, heyecanlı ve mutluydu. İçimizde mimar, mühendis, teknikerler var. Hepsi gencecik, hemşerilerine katkı sunmaya gayret eden gençlerimiz. Ve tüm gençlerimizin asimile olmaması için çalışıyoruz. Kendi örf, gelenek, kültürümüzü ayakta tutmak için çalışıyoruz.  Bugüne kadar ellinin üzerinde hemşerimize sanayi kuruluşlarında iş imkanı sağladık. Türkiye'nin neresinde olursa olsun her hangi bir sanayici hemşerimizle irtibata geçiyoruz. Paylaşım, dayanışma, birlik ve beraberliğin en iyisini sağlamaya çalışıyoruz. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑