parkinnn

Siyaset

Kamuran Akbay milletvekili adayı

(Gölge/ Özel )Türkiye'de inşaat sektörüne yön veren müteahhitler arasında adından sıkça söz ettiren Yüksek Mimar Kamuran Akbay, aktif siyasete giriyor. Teklif bir siyasi partinin genel başkanı tarafından yapıldı.

19 Şubat 2022 Saat: 15:10
Kamuran Akbay milletvekili adayı
Kamuran Akbay milletvekili adayı

GENEL BAŞKAN : HAYIRLI OLSUN

Gölge'nin edindiği özel bilgilere göre Akbay, geçtiğimiz ay etkin bir siyasi partinin genel başkanıyla Ankara'da , makam odasında  bir araya geldi.  Genel başkan danışmanı ve  bir İstanbul milletvekilininde hazır bulunduğu özel görüşmede , Kamuran Akbay'ın İstanbul milletvekili adayı olması için bizzat genel başkandan teklif geldi. Genel başkan , bir saat süren görüşme sonrası Kamuran Akbay'ın elini sıkarak ''Hayırlı olsun. '' dedi.

AKBAY: DOĞRULADI, DETAY VERMEDİ

Siyasi partinin ismini  şimdilik kamuoyunla paylaşmak istemeyen Kamuran Akbay , Gölge'nin bu yöndeki ısrarlı soruları üzerine görüşmeyi, teklifi ve İstanbul adaylığı konusunu doğruladı , ancak  görüşme detayı  vermedi.

İstanbul Tuzla ve Maltepe'de  yeni başladığı 454 dairelik devasa projeyle inşaat sektöründe  gündem oluşturan, Kocaeli'de de çok tanınan  iş insanı Kamuran Akbay'a, İstanbul ikinci bölgede üst sıralardan  milletvekilliği garantisi verildiği gelen bilgiler arasında.

HEMŞERİLERİYLE DEĞERLENDİRME YAPIYOR

Diğer yandan Kamuran Akbay'ın yakın çevresi ise şunları anlattı; ''Son günlerde Kamuran Akbay bir dizi çalışmalar yapıyor. İnşaat sektörünün yaşadığı sıkıntılı günleri başarıyla atlatan ve hamle üzerine hamle yapan Akbay, sosyal platformada da aktif olmaya başladı. İş hayatını ve özel yaşamını pek göstermeyen Kamuran Akbay, son günlerde adeta imaj değişikliğine gitti.  Sosyal medyanın ve dijital medyanın her alanında görünmesinin sebebi siyasi hazırlıktır. Kendisinin Ağrı kökenli olması, İstanbul Anadolu yakasında geniş bir çevresi bulunması nedeniyle hemşerilerinin de siyasi desteğini alacağından şüphe yok. Kendisine gelen garanti teklifi değerlendirme aşamasında, aile bireyleri ve  hemşerileriyle değerlendirme yapıyor. Akbay'ın milletvekilliğine kesin gözüyle bakabilirsiniz. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Kamuran Akbay
Kamuran Akbay

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑