parkinnn

Güncel

Kamuran Akbay'dan Esenyurt'a Dev Proje

(Gölge) Kocaeli ve İstanbul'un tanınmış müteahhitlerinden Kamuran Akbay, Tuzla'da yapımına devam ettiği 454 dairelik ''Happy Life Homes Tuzla '' projesinden sonra İstanbul Esenyurt 'ta devasa bir projeyi hayata geçiriyor.

18 Nisan 2022 Saat: 13:58
Kamuran Akbay,Esenyurt,Gölge,Gebze
Kamuran Akbay'dan Esenyurt'a Dev Proje

Türkiye'nin dört bir yanında sonuçlandırdığı özel ve devlet yapılarıyla isminden söz ettiren Akbay, kentsel dönüşüm kapsamında 400 dairelik yeni proje için start verdi. Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Mimar Kamuran Akbay, bugüne kadar ülkemize 10 binin üzerinde konut kazandırarak sektörde bir çok yeniliği başlatan isim olarak biliniyor.
MALİKLERLE 7 SAATLİK TOPLANTI
İstanbul Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesi için Kamuran Akbay, mailiklerle dün bir araya geldi. Esenyurt Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'da başlayan toplantı yedi saat sürdü. Akbay, uzun toplantıda maliklere sunum yaparak kendisine yöneltilen bütün soruları yanıtladı.
36 AYDA HAYAT BAŞLAYACAK
16 bin metrekare arazi üzerine inşaa edilecek olan 400 daire ve 60 dükkandan oluşacak dev projenin, toplam 70 bin metre inşaat alanı ortaya çıkaracağını söyleyen Akbay, kendisine
gösterilen ilgiden memnun kalırken, maliklere tek tek teşekkür etti. Başarılı Müteahhit Kamuran Akbay proje hakkında bilgiler verirken de, inşaatın sekiz ay sonra başlayacağını ve 36 ay iş gününde teslim edileceğini açıkladı.
MALİKLERDEN ALKIŞLI UĞURLAMA
Katılımın yoğun olduğu toplantıda projeyi detaylandıran ve en ince ayrıntıya kadar bilgiler veren Akbay'ın, toplantı sonrası malikler tarafından alkışlarla uğurlanması ise dikkat çekti. Projenin tip dairelerden oluşacağını dile getiren Kamuran Akbay, Gölge'ye bilgiler verirlken; ''Karagülle İnşaat'a ve şahsıma gösterilen teveccühten ziyadesiyle mutlu olduk. Hak sahipleri üzerine düşeni yaptılar, emaneti bize teslim ettiler. Gösterdikleri güvene layıkıyla karşılık vereceğiz. Tahahhüt ettiğimizin ötesinde daha modern, daha çağdaş, daha yaşanabilir yapılar oluşturarak , daire sahiplerinin mutluluğuna tapularını teslim ettiğimiz zaman ortak olacağız. Tuzla, Gebze ve Maltepe'de devam eden projelerimize Esenyurt'u da ekleyerek, Avrupa kenti İstanbul'umuzun yapılaşmasına katkı sunmaya devam ediyoruz. '' dedi.
BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ
Diğer yandan Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür eden Akbay, belediye yönetiminin modern kentleşmede Esenyurt'u Türkiye'de örnek şehir haline getirdiklerini , Karagülle İnşaat olarak da kentleşmeye katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑