parkinnn

Güncel

Kamuran Akbay'dan Karagülle İnşaat

İnşaat sektöründe ''Yaşam Mimarı '' olarak bilinen ve gerçekleştirdiği onlarca devasa projeyle sektörün lokomotifi olan Kamuran Akbay , şirketler grubuna bir yenisini daha ekledi.

4 Nisan 2022 Saat: 15:20
Kamuran Akbaydan Karagülle İnşaat
Kamuran Akbay'dan Karagülle İnşaat

TUZLA'DA HAFRİYAT BAŞLADI

İstanbul Tuzla'da  kurduğu  ''Karagülle İnşaat''  isimli yeni firmasıyla , devasa projeler geliştiren Kamuran Akbay , 454 dairelik HAPPY LİFE HOMES ile oldukça iddialı. Tuzla merkezde hayata geçirilecek olan  ve hafriyat çalışmaları başlayan HAPPY LİFE HOMES 'da , akıllı dairelerin olduğunu belirten Kamuran Akbay , ''Yılların verdiği birikimi, edindiğim mimari tecrübemi bu projeye yansıttım. Bir mimar ve müteahhit olarak en konforlu yaşam alanı yarattım. Maliklerin akıllarını  zorlayan bir evde yaşaması için , mimari yeteneğimin sınırlarını zorladım.'' dedi.

MALİKLERE SIRADIŞI KONFOR

Konumu ve tasarımıyla HAPPY LİFE HOMES'le oldukça iddialı olan tanınmış iş insanı Akbay, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks seçenekli yaşam alanında, sıradışı mimarinin modern çizgilerle buluştuğunu belirtti. Kamuran Akbay ;  yüzme havuzu, fitnes, hamam, alışveriş merkezi ,açık -kapalı otopark , yürüyüş yolları, yeşil alan, çocuk eğlence parkurları  gibi ayrıcalıkların bir araya geldiği projede , elektronik uygulamaların devrede olacağının , dairelerin akıllı sistemle donatılacağının da altını çizdi.

Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddedi  Koşar Sokak  No:2/1 Tuzla'da hizmet veren Karagülle İnşaatın yetkili satış temsilciliği ise , Şener Gayrimenkul GYD tarafından yürütüldüğü belirtildi.

DEVASA PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİ

Diğer  yandan bugüne kadar  Türkiye'nin dört bir yanında on binin üzerinde konut geliştiren  Kamuran Akbay'ın  hayata geçirdiği diğer projeleri arasında ; Aksaray Afad Evleri, Bodrum Adalet Sarayı, 2. Ana Jet Hangarı, Osmancık 300 kişilik Yurdu, Kayseri Vergi Dairesi , Çorum Belediye Binası , Ereğli Cezaevi, Yapı Kredi Meslek Teknik Lisesi, Simav Devlet Hastanesi, Silivri Ceza İnfaz Kurumu ek Binası 'da bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑