parkinnn

Güncel

Kamuran Akbay'ın 'Atalar Projesi'' Kasım'da başlıyor

İstanbul'un sayılı müteahhitleri arasında yer alan Gebzeli iş insanı Kamuran Akbay, ''En prestijli projem'' dediği Kartal Atalar'daki ''Onikiler Sitesi'' nin temelini Kasım ayında atacak.

5 Ekim 2023 Saat: 17:17
Kamuran Akbayın Atalar Projesi Kasımda başlıyor
Kamuran Akbay'ın 'Atalar Projesi'' Kasım'da başlıyor

TUZLA 'DA DA HAYAT BAŞLIYOR

Gebze bölgesinde gerçekleştirdiği modern konutlarla ülke genelinde tanınan,  kazandığı 17 kamu ihallerinde  başarılı sonuçlar çıkaran Yüksek Mimar Kamuran Akbay'ın şirketi Karagülle İnşaat, kısa sürede İstanbul'da da ilgi gördü.  On binlerce vatandaşı ev sahibi yapan inşaat sektörünün lokomotif ismiKamuran Akbay,  Tuzla'da yaşamın kısa süre sonra başlayacağı  ''''Happy Life Homes Tuzla '' projesinden sonra Kartal'da önemli bir proje daha  hayata geçiriyor.

İLK HARÇ KONULACAK

İnşaat sektörünün mihenk taşı ,  iş insanı Kamuran Akbay'ın başkanı olduğu Karagülle İnşaat, sıradışı mimarisiyle  görenlerin beğenisini kazanan Kartal Atalar'daki yeni projesine ilk harcı Kasım ayında  koyacak.

Kartal Atalar'da yapımına başlanılacak olan 242 daire ve ticari alanlardan meydana gelecek olan proje, lüks ve modern mimarisiyle dikat çekiyor. Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı , Yüksek Mimar  Kamuran Akbay  tafından bizzat çizilen proje, kentsel dönüşüm kapsamındaki sitenin malikleri tarafından da çok beğenildi.  Kartal'ın şehirleşmesine katkı sunacağı, farklı mimari çizgilerle kente renk katacağı belirtilen proje, deprem uzmanlarının denetim ve önerileriyle start aldı.

SİTEDE 424 DAİR VAR

İnşaat sektöründe ''Yaşam Mimarı'' olarak tanınan, Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay,  Kartal Atalar'da bulunan  ve  merakla beklenen 424 dairelik Onikiler Sitesi' nin temelinin atılacağını ve İstanbul'a çok prestijli bir yapının kazandırılacağını söyledi.

İSTANBUL'DAKİ 8. PROJE

İstanbul'un en prestijli lokasyonu Kartal Atalar'da bulunan 424 dairelik projenin  star almasından dolayı  bir açıklama yapan Başkan  Kamuran Akbay, ''Bana güvenen hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Bugüne kadar ülkemizin pek çok bölgesinde kamu haleleri alıp başarıyla bitirdim. Gebze 'de 4 bine yakın konut yaptım. Son üç yıldır da, İstanbul'da projeler gerçekleştiriyoruz.  Atalar'daki yeni projemizle birlikte sekiz değişik lokasyonda projemiz bulunuyor. Villa projelerimiz var, rezidans projelerimiz ve toplu konut projelerimiz var.  Atalar'da ki 424  dairelik projemizi de  söz verdiğimiz sürede hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bizi tercih eden, bize  inanıp güvenen bütün maliklere teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

KAMURAN AKBAY PLAZA

Diğer yandan Kamuran Akbay Şİrketler Grubu yönetim binası da Atalar'daki proje alanı içinde inşa edilecek. Sekiz katlı 'Kamuran Akbay Plaza'' da, Akbay Mimarlık, Kamuran Akbay Mühendislik, Karagülle İnşaat, Kamuran Akbay Şirketler Grubu hizmet verecek.

SOSYAL DONATI YOĞUNLUKTA

Projesiyle  ilgili  Gölge'ye açıklamalarda bulunan Kamuran Akbay, yapılacak yeni projenin 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerden oluşacağını, son teknoloji ile donatılacağını ve özellikle deprem olgusuna  karşı inşaa edileceğini vurguladı. Kamuran Akbay, sitede çocuk oyun parkları, yeşil alanlar, fitnes, market gibi sosyal donatıların ön planda tutulacağını da sözlerine ekledi.

 

 

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Kamuran Akbay, ''En prestijli projem'' dediği Kartal Atalar'daki ''Onikiler Sitesi'' nin temelini Kasım ayında atacak.
Kamuran Akbay, ''En prestijli projem'' dediği Kartal Atalar'daki ''Onikiler Sitesi'' nin temelini Kasım ayında atacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑