parkinnn

Güncel

Kamuran Akbay'ın en prestijli projesi görücüye çıktı

İnşaat sektörünün mihenk taşı , iş insanı Kamuran Akbay'ın başkanı olduğu Karagülle İnşaat, sıradışı mimarisiyle görenlerin beğenisini kazanan Kartal Atalar'daki yeni projesinin görsellerini kamuoyunun ilgisine sundu.

8 Haziran 2023 Saat: 16:07
Kamuran Akbayın en prestijli projesi görücüye çıktı
Kamuran Akbay'ın en prestijli projesi görücüye çıktı

Kartal Atalar'da yapımına başlanılacak olan 242 daire ve ticari alanlardan meydana gelecek olan proje, lüks ve modern mimarisiyle dikat çekiyor. Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı , Yüksek Mimar  Kamuran Akbay  tafından bizzat çizilen proje, kentsel dönüşüm kapsamındaki sitenin malikleri tarafından da çok beğenildi.  Kartal'ın şehirleşmesine katkı sunacağı, farklı mimari çizgilerle kente renk katacağı belirtilen proje, deprem uzmanlarının denetim ve önerileriyle start aldı.

İnşaat sektöründe ''Yaşam Mimarı'' olarak tanınan, Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay,  uzun zamandır merakla beklenen 424 dairelik yeni projesinin temelini atıyor. Kartal Atalar'da bulunan 'Onikiler Sitesi' nde yaşamın en kısa sürede başlayacağı bildirildi.

İSTANBUL'DAKİ 6. PROJE

İstanbul'un en prestijli lokasyonu Kartal Atalar'da bulunan 424 dairelik projenin  star almasından dolayı  bir açıklama yapan Başkan  Kamuran Akbay, ''Bana güvenen hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Bugüne kadar ülkemizin pek çok bölgesinde kamu haleleri alıp başarıyla bitirdim. Gebze 'de 4 bine yakın konut yaptım. Son üç yıldır da, İstanbul'da projeler gerçekleştiriyoruz.  Atalar'daki yeni projemizle birlikte altı değişik lokasyonda projemiz bulunuyor. Villa projelerimiz var, rezidans projelerimiz ve toplu konut projelerimiz var. Bunlar devam ediyor, hızla yükseliyor. İnşallah Atalar'da ki 424  dairelik projemizi de  söz verdiğimiz sürede hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bizi tercih eden, bize  inanıp güvenen bütün maliklere teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

SOSYAL DONATI YOĞUNLUKTA

Akbay, yapılacak yeni projenin 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerden oluşacağını, son teknoloji ile donatılacağını ve özellikle deprem olgusuna  karşı inşaa edileceğini vurguladı. Kamuran Akbay, sitede çocuk oyun parkları, yeşil alanlar, fitnes, market gibi sosyal donatıların ön planda tutulacağını da sözlerine ekledi.

KAMURAN AKBAY PLAZA

Diğer yandan Kamuran Akbay Şİrketler Grubu yönetim binası da Atalar'daki proje alanı içinde inşa edilecek. Sekiz katlı 'Kamuran Akbay Plaza'' da, Akbay Mimarlık, Kamuran Akbay Mühendislik, Karagülle İnşaat, Kamuran Akbay Şirketler Grubu hizmet verecek.

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Kamuran Akbay'ın Kartal Atalar'daki yeni projesinin görsellerini kamuoyunun ilgisine sundu.
Kamuran Akbay'ın Kartal Atalar'daki yeni projesinin görsellerini kamuoyunun ilgisine sundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑