parkinnn

Güncel

Kandaz Açıklama Yaptı !

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdigi fotoğrafı paylaşmasının ardından tepkilerin odağı oldu.

1 Nisan 2017 Saat: 15:20
Kandaz Açıklama Yaptı !
Kandaz Açıklama Yaptı !

2004 yılından itibaren Gebze Arapçeşme Mahallesinde muhtarlık yapan Remzi Kandaz, Ak Parti'ye yakınlığıyla biliniyordu fakat Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gebze'de muhtarlarla yaptığı toplantıda Kılıçdaroğluyla fotoğraf çekilip sosyal medya hesabından paylaşması üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

Daha fazla tepkilere dayanamayan Kandaz bir açıklamada bulundu. İşte açıklama şu şekilde ,
"MERAK EDENLERE DUYURU
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğluyla resim çekildiğimden dolayı gerek basında olsun, gerek halk arasında olsun dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Benim yolum ve görüşüm bellidir. Bunu benim vatandaşlarım çok iyi bilirler. Ben hiç kimseye siyasi görüşünden dolayı ayrımcılık yapmıyorsam, onlarda bana siyasi görüşümden dolayı ayrımcılık yapmıyorlar. Benim tek gayem ülkemizde siyasi bir ayrımcılık , kavga gürültü olmasın. Kardeşane bir şekilde seçime gidelim ve hep birlikte ülkemizin birliği için mücadele verelim. 1980'ler gibi sağcı solcu ayrımı olmasın kardeş kanı dökülmesin. Daha iyisini bulana kadar Sayın Cumhurbaşkanı'mızla yola devam" dedi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑