parkinnn

Yaşam

Kar tatili bir gün daha uzatıldı

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Üniversitesi tarafından dün gece yapılan yazılı açıklamada okulların bir gün süreyle tatil edildiği duyurulmuştu. Kocaeli Üniversitesinin web sitesinde yapılan açıklamaya göre; Kocaeli Üniversitesi ve bağl

6 Ocak 2015 Saat: 16:41
Kar tatili bir gün daha uzatıldı
Kar tatili bir gün daha uzatıldı
Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Üniversitesi tarafından dün gece yapılan yazılı açıklamada okulların bir gün süreyle tatil edildiği duyurulmuştu.

Kocaeli Üniversitesi'nin web sitesinde yapılan açıklamaya göre; Kocaeli Üniversite'si ve bağlılarında tatil bir gün daha uzatıldı. Diğer ilkokul, ortaokul ve liseler için henüz bir açıklama yapılmadı.

Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul başta olmak üzere 15 ilde okullar tatil edilmişti. Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyurmuştu. Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada “Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

ÜNİVERSİTEDE SINAVLAR İPTAL EDİLDİ
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından Kocaeli Üniversitesi’nde Salı günü yapılacak olan sınavların iptal edildiğini ve eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Rektör Sadettin Hülagü sosyal medya hesabında “Metorolojik uyarılar doğrultusunda mağduriyete meydan vermemek amacıyla 06.01.2015 tarihinde KOÜ’de eğitime bir gün ara verilecektir”, “Tatil kararı tüm kapüsler için geçerlidir. Sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır” açıklamalarını paylaştı.

TATİL BİR GÜN DAHA UZATILDI

Kocaeli Üniversitesi'nin web sitesinde yapılan duyuruya göre kar nedeniyle yapılan bir günlük tatil 2 güne çıkarıldı. 6-7 Ocak tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi ve bağlı tüm kampülerde eğitime ara verilecek. Diğer ilkokul, ortaokul ve liseler için henüz bir açıklama yapılmadı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünün duyurusu şu şekilde:

Yoğun kar yağışı nedeniyle 06 - 07 Ocak 2015 tarihlerinde eğitim-öğretime ara verilmiştir. 
06 Ocak 2015 Salı günü Üniversitemizin tüm yerleşkelerinde servis araçları 15.00’te, Anıtpark’tan ise 15.30’da hareket edecektir.
Hastane hizmetleri normal işleyişinde sürdürülecektir. 
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑