parkinnn

Güncel

Karabacak Dualarla Yoluna Devam Ediyor

GÖLGE-Darıca BelediyeBaşkan Şükran  Karabacak, seçim döneminde de hasta, taziye,düğün,cenaze ve asker uğurlama gibi programlarla vatandaşın hayır duasını almaya devam ediyor. Görev yaptığı on yıllık süre boyunca gencinden yaşlıs

3 Mart 2014 Saat: 18:52
Karabacak Dualarla Yoluna Devam Ediyor
Karabacak Dualarla Yoluna Devam Ediyor
GÖLGE-Darıca BelediyeBaşkan Şükran  Karabacak, seçim döneminde de hasta, taziye,düğün,cenaze ve asker uğurlama gibi programlarla vatandaşın hayır duasını almaya devam ediyor.

Görev yaptığı on yıllık süre boyunca gencinden yaşlısına ilçe halkının her kesimiyle birebir ilgilenerek sevinçlerini ve acılarını paylaşan Başkan Karabacak, seçim döneminde de hasta, taziye,düğün,cenaze ve asker uğurlama gibi programlarla vatandaşın hayır duasını almaya devam ediyor.

Haftanın belirli günlerinde yapılan  yaşlı ve hasta ziyaretlerinde Başkan Karabacak’ı adeta bağrına basan ilçe halkı hayır ve dualarla kendisine başarılar dilerken, asker uğurlama,nişan, düğün ve sünnet gibi etkinliklerde ilçe halkı , kendilerini yalnız bırakmayan Başkanlarıyla birlikte eğleniyorlar.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Halkın ilgisinden ve sevgisinden duyduğu mutluluğu ifade edilemez bir duygu olarak nitelendiren Başkan Karabacak ise ,” bizler halkımızın verdiği destekle buralardayız.Acı, tatlı günlerinde onlarla birlikte olmak , onların duygularına ortak olmak bizim için rutin işlerimiz haline geldi.Büyüklerimizin yüreğine dokunurken onlardan aldığımız dualar ilerlediğimiz hizmet yolculuğunda bizlere güç ve destek verirken, çocuklarımızın gözlerindeki sevinç, adeta  yaptığımız işlerin ne denli doğru olduğunu ifade eder gibi.Belediye Başkanı olarak altyapı , üst yapı, spor, sağlık v.b. hizmetler yapmak her ne kadar asli görevlerimiz gibi olsa da , bir büyük ailenin başındaki kişi olarak insanlarımızı her daim hatırlamak ve onlarla içiçe olmayı da en önemli görevlerimiz olarak görüyoruz.Bundan sonraki süreçte de Darıca ailesi’nin başındaki isim olarak onlarla her platformda birlikte olmaya devam edeceğiz.” diyerek halktan aldığı güç ve desteklerle yoluna devam edeceklerini ifade etti.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑