parkinnn

Yaşam

Karabacak: Yetim gülerse Dünya güler

GÖLGE-Ülke genelinde AK Partili belediyelerin düzenlediği organizasyonla yetim ve öksüz çocuklar iftar sofralarınn konuğu olurken , Darıca’da da Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık kimse

14 Temmuz 2014 Saat: 14:21
Karabacak: Yetim gülerse Dünya güler
Karabacak: Yetim gülerse Dünya güler

GÖLGE-Ülke genelinde AK Partili belediyelerin düzenlediği organizasyonla yetim ve öksüz çocuklar iftar sofralarınn konuğu olurken , Darıca’da da Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık kimsesiz ve yetimlerle iftar sofrasında bir araya geldiler.

Darıca Çamlık Parktaki iftar yemeğinde ilçedeki yetim ve kimsesizlerle buluşan Başkan Karabacak ve Bıyık misafirleriyle yakından ilgilenerek bizzat yemek dağıttılar.

YETİMLER PEYGAMBERİMİZİN EMANETİ     

İftar yemeğinin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, “Yetim gülerse dünya güler sloganından hareketle, yetimlerimiz bizim en kıymetli misafirlerimizdir diyoruz.Kendisi de yetim olan bir Peygamber’in ümmeti olduğumuz için yetimler bize Efendimiz’in birer emanetidir. Bu anlamda Hz. Peygamber’in emanetine sahip çıkmak ve bu emaneti en güzel şekilde büyütmek,en güzel şekilde yetiştirmek, onların her türlü sorunlarını çözebilmek bizim insani görevlerimizdendir.Bu güzel akşamda soframızı şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.Hayırlı Ramazanlar diliyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamlarken Bıyık’ta yaptığı kısa selamlama konuşmasında özellikle Ramazan ayında duyarlı her vatandaşın yetimleri kendi evlatları gibi görerek onlara sahiplenmesi gerektiğini ifade etti.Yemeğin ardından Karabacak ve Bıyık çocuklara oyuncak dağıtarak gönüllerini aldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑