parkinnn

Güncel

KARABACAK'TAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST !

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 14 Mart tıp bayramı dolayısıyla Teras Cafe'de program düzenledi ve tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

15 Mart 2017 Saat: 22:09
KARABACAKTAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST !
KARABACAK'TAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST !

program Kuran-i Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Karabacak çarpıcı açıklamalarda bulundu. açıklamalar ise şu şekilde ;
"Öncelikle buradan tüm sağlık çalışanlarını teprik ediyorum. Biz belediye başkanları olarak milletimiz için her türlü hizmette varız ama biliyoruz ki, siz öyle bir zamanda varsınız ki, insanın en sıkıntılı zamanında sorunlarını gidermek adına elinizden geleni yapıyorsunuz.
Yaptığınız işin bedeli hiç bir şeyle ödenemez. Ben inanıyorum ki sizin sosyal haklarınızla alakalı çalışmalar hükümetimizin, devletimizin kıskaçı altında sizin en iyi şekilde çalışabilecek, maddi anlamda rahatlatabilecek çalışmaları hazırlayacaklardır.

Ama bunları yapabilmek için istikrarı sağlamamız lazım. İçimizde farklı düşünen arkadaşlarımız var bu işin en doğal yönüdür, ama bugün 16 Nisan'da oylamaya gideceğimiz gerek bir sistem var bu anlamda partileşmeyi bir kenera bırakmak lazım. Bu sistem ülkeye ne getiriyor, bize ne katkı sağlıyor diye bakmak lazım. Burada en önemlisi güçlü bir siyasi partiyle ayakta durabilmesi,Cumhuriyet kuruluyor ve çok partili sisteme geçiliyor, demokratik bi şekilde bir parti başa geliyor ve çok güzel bir şekilde işler ilerliyor ama sonra ne oluyor milletin seçtiği hükümete bir sopa vuruluyor ve seçilmiş başbakan idama mağruz kalıyor. Eger ülkemizde huzur olmazsa, siyasi güç olmazsa biz hiç bir şey yapamayız.


2000'li yılların başında koalisyon hükümeti kuruluyor ve anlaşmazlıklar yaşanıyor, Bunun yanı sıra ekonomi alt üst oluyor. Buradan sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerimi sunuyorum, onunda katkısıyla erken seçime gidiliyor.Bu gün ki Cumhurbaşkanı'mızın kurduğu Ak Parti başa geldi, hem yerelde ve de genelde çok güzel yönetti. Maddeleri okuyup, inceleyip, karşılaştırıpta hayır diyenler lafım yok. Ama ülkesini bölmek için, avrupayla beraber olmak için hayır diyen kim var bakıyoruz.

DARICA'DAN KEMAL KILIÇTAROĞLU'NA SESLENİYORUM !
Eğer siz bu ülkeyi seviyorsanız, bu ülkenin işlenmesini istiyorsanız, bu ülkede birlik beraberlik istiyorsanız, bu avrupa bile bunlara hayır diyorsa, gelin siz evet deyin.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑