parkinnn

Yaşam

Karademir ’’Kadınlarımız Yaşamın Ayrılmaz Bir Parçasıdır’

GÖLGE-  Arapçeşme Mahallesi muhtar adayı Şerif Karademir’den Kadınlara kutlama. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Karademir, kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti.

12 Mart 2014 Saat: 09:57
Karademir ’’Kadınlarımız Yaşamın Ayrılmaz Bir Parçasıdır’
Karademir ’’Kadınlarımız Yaşamın Ayrılmaz Bir Parçasıdır’

GÖLGE-  Arapçeşme Mahallesi muhtar adayı Şerif Karademir’den Kadınlara kutlama. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Karademir, kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti. Ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artmasının övünç kaynağı olduğunu açıklayan Şerif Karademir devletin ilgili kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da kadın haklarının geliştirilmesi kadınların bilinçlendirilmesi konusunda yürüttükleri çalışmaların da mutluluk verici olduğunun altını çizdi.

Karademir; “kadın haklarının kazanılmasında nerelerden başladığının ve bugünlere nasıl gelindiğinin hatırlanması için özel bir anlam taşıyan bu günde, tüm toplumun çabası ile kadınların ekonomik, toplumsal, kültürel ve siyasal yaşamda hak ettiği yeri bulmasını diliyor 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününün tüm dünya kadınları arasında bir dayanışma günü olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑