parkinnn

Kültür

Karaosmanoğlu ailesi Antikkapı’da buluştu

MARKAR-DER tarafından düzenlenen Karaosmanoğlu aile buluşması Başkan Karaosmanoğlu’nun da katılımıyla Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirildi

17 Şubat 2014 Saat: 14:16
Karaosmanoğlu ailesi Antikkapı’da buluştu
Karaosmanoğlu ailesi Antikkapı’da buluştu

Marmara Karaosmanoğluları Dayanışma Derneği (MARKAR-DER) tarafından düzenlenen Karaosmanoğlu aile buluşması büyük bir katılımla Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı kahvaltı programında İHH’nın çalışmalarının anlatıldığı bir sunum yapıldı.

 

TANIŞMAMIZ, KAYNAŞMAMIZ SAĞLANIYOR

Aile bireylerinin birbirini iyi tanımalarını gerektiğini ifade eden Başkan  Karaosmanoğlu, “Böyle dernekler tanışmak ve kaynaşmak için var. Çoluk çocuğumuz birbirini tanımıyor. Bu konuda dernek yol yordam gösterir, yardımcı olur. Çevreye ve size faydalı olur. Bu buluşmaların yılda birkaç kez tekrarlanması gerekiyor” dedi.

 

DAYANIŞMAMIZ ARTACAK

Derneği Karaosmanoğlu sülalesinin tanışması ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla üç yıl önce kurduklarını belirten MARKAR-DER Başkanı Muhammet Karaosmanoğlu,  “Derdimiz ailemizin dayanışma içinde olmasıdır. İnternet sitemiz ve derneğimiz üzerinden sülalenin tüm bireyleri bizimle bağ kurabilir. Böylece ailemiz arasında dayanışma, yardımlaşmayı büyütebiliriz” diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑