parkinnn

Eğitim

Karnelerle Karabacak'a gittiler

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’ne kayıtlı öğrenciler, velileriyle birlikte  karnelerini de alıp Başkan Karabacak’a giderek, eğitime sunduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür etiler ve yeniden belediye başkan adayı olmasından dolay

28 Ocak 2014 Saat: 20:37
Karnelerle Karabacak'a gittiler
Karnelerle Karabacak'a gittiler

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’ne kayıtlı öğrenciler, velileriyle birlikte  karnelerini de alıp Başkan Karabacak’a giderek, eğitime sunduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür etiler ve yeniden belediye başkan adayı olmasından dolayı kendisini tebrik edip bir çiçek takdim ettiler.

                ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ 

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak, öğrencilerin eğitim hayatına katkı ve destek vermeyi asli görevleri arasında gördüklerini ifade ederek, “ 10 yıllık görev süremiz boyunca okullara sağladığımız araç, gereç yardımı ,bina ve bahçelerinin bakım ve onarımlarının yapılması gibi çalışmaların yanı sıra  belediyemiz bünyesinde kurduğumuz bilgi evi sayısı 10’u buldu. Bilgi evlerinde 42 öğretmen, 60 personel ve 13 bin kayıtlı öğrencimiz hizmet alıyor. Öğrencilerimizin okul dışındaki boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla; ödevlerini ve araştırmalarını yapabildikleri bilgisayar odası, kütüphanesi, aileleriyle birlikte kişisel gelişimlerine yönelik eğitim seminerleri aldıkları konferans salonu, akademik yaşamlarının desteklendiği etüt odası olan bilgi evlerimizde binlerce öğrenciye hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu noktada bizlere güvenerek çocuklarını bizlere emanet eden siz değerli velilerimize de teşekkür ediyorum.” diyerek misafirlerine teşekkür etti.

               

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑