parkinnn

Spor

Karşıyaka spor tesisinde sona doğru

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Başiskele Karşıyaka’da inşa ettiği spor tesisinde son çalışmalar yapılıyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için kentin çeşitli yerlerinde spor tesisleri kuruyor. Başiskele Karşıyak

26 Kasım 2014 Saat: 10:16
Karşıyaka spor tesisinde sona doğru
Karşıyaka spor tesisinde sona doğru

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Başiskele Karşıyaka’da inşa ettiği spor tesisinde son çalışmalar yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için kentin çeşitli yerlerinde spor tesisleri kuruyor. Başiskele Karşıyaka Mahallesi’ne bir futbol sahası kazandıran Büyükşehir Belediyesi vatandaşların spor ihtiyacını karşılıyor. Tesislerde vatandaşlar günün her saatinde spor yapma imkânı bulabiliyor. Başiskele Karşıyaka’da inşa edilen FİFA standartlarındaki futbol sahasında son çalışmalar yapılıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından tesis hizmete girecek.

FİFA STANDARTLARINDA

Spor tesisinin FİFA 2 standartlarında 68 x105 ölçülerinde bir futbol sahası bulunuyor. Tesiste maçları aynı anda 3 bin 400 kişinin izleyebileceği bir de tribün bulunuyor. Gece maçları için sahanın dört bir yanında aydınlatma bulunuyor. Soyunma odaları, duş ve tuvaletlerin de yer aldığı tesiste 300 araçlık otopark olacak. Spor tesisi 2 bin 300 metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑