parkinnn

Asayiş

Katliam gibi kaza: 9 ölü...

Mersin'in Akdeniz ilçesinde katliam gibi kaza... İşçi taşıyan servise tren çarptı. İkiye ayrılan araçta 9 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

20 Mart 2014 Saat: 10:58
Katliam gibi kaza: 9 ölü...
Katliam gibi kaza: 9 ölü...

Mersin'in Akdeniz İlçesi'nde tarım işçilerini taşıyan servis aracına trenin çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Makinistinin kimliği henüz öğrenilemeyen Adana-Mersin seferini yapan yolcu treni, merkez Akdeniz İlçesi'nde Mersin-Tarsus arasında yer alan Taşkent durağı yakınlarında, Tarsus-Mersin Organize Sanayi bölgesindeki bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı.

 Katliam gibi kaza: 9 ölü...

Kaza sonucu en az 9 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Servisin Tarsus-Mersin Organize Sanayi bölgesindeki bir fabrikanın  işçilerini taşıdığı öğrenildi.

Bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Araçtan güçlükle çıkarılan cenazeler de morga sevk edildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ ŞÖYLE
 
Kazada, ölenlerin kimlikleri şöyle: "Harun Kaya, Sinan Özpolat, Oğuzhan Beyazıt, Ayhan Akkoç, Kenan Erdinç, Mehmet Akşam, Cavit Yılmaz, Mine Serten ve Onur Atlı."
 
KAZA SORUŞTURULACAK
 
Vali Güzeloğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vahim bir kaza olduğunu belirterek, "9 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Üçünün durumu ağır, ikisi hafif yaralı. Elde edilecek teknik bilgilerle kaza detaylı bir şekilde soruşturulacak" dedi.
 
Bu arada, bir görgü tanığı, kazanın meydana geldiği bariyerin açık olduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑