Yaşam

Kayapınar Mesire Alanı Dilovası'na Nefes Olacak

Dilovası Belediyesi tarafından projelendirilen Kayapınar Mesire Alanı 1. Etap Yapım İşi çalışmaları başladı. Alanda yürüyüş yolları ve oturma alanları için kazı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

24 Aralık 2025 Saat: 10:15
Kayapınar Mesire Alanı Dilovasına Nefes Olacak
Kayapınar Mesire Alanı Dilovası'na Nefes Olacak
Toplam 3 bin 750 metrekare sert zemin oluşturulacak projede; bisiklet ve yürüyüş yolları, kamelyalar, banklar ve piknik masaları yer alacak. Mevcut çam ağaçları ile birlikte alana dikilecek 200 adet zeytin ağacı sayesinde vatandaşlar, doğayla iç içe keyifli vakit geçirme imkânına kavuşacak.
Kayapınar Mesire Alanı, mevcutta bulunan kapalı ve açık halı sahalarla bütünleşerek spor, dinlenme ve doğanın bir arada olduğu önemli bir yaşam alanı haline gelecek. Projede yaklaşık 100’e yakın oturma alanı bulunacak olup; çocuklar ve aileler için eğlenme, spor, piknik ve dinlenme imkânları sunulacak.
“DİLOVASI’NI DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRİYORUZ”
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kayapınar Mesire Alanı seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerden biriydi. İlçemizde önemli projelerinden biri. Vatandaşlarımızın doğayla buluşabileceği, spor yapabileceği ve ailesiyle huzurlu vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyoruz. İlçemizi daha yeşil, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”
Kayapınar Mesire Alanı’nın 1. etabı tamamlandığında, Dilovası halkı için doğayla iç içe, modern ve çok amaçlı bir yaşam alanı kazandırılmış olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑