parkinnn

Güncel

KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2015-2016 AÖF kayıt tarihini bekleyen öğrenciler için kayıt tarihleri kesinleşti. Kayıt yapacak öğrenciler akademik takvime göre belirtilen gün aralıklarında kayıtlarını yapabilecekler.

11 Ağustos 2015 Saat: 15:13
KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?
KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kayıt tarihini heyecanla bekleyen öğrenciler içi Aöf kayıt tarihleri netleşti. İşletme ve İktisadi İdari Bilimler fakültesine kayıt yaptıracak olan öğrenciler belirtilen tarih aralığında kayıtlarını yapabilrler.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?
Daha önce Açıköğretim Fakültesi için kaydını yaptıran ve şu anda okulun mevcut öğrencileri olanlar da 2015-2016 öğretim yılı için kayıt yenileme işlemlerini yaptıracak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takviminde açıklanan tarihlere göre AÖF öğrencileri 12 Ekim 2015 Pazartesi gününden başlayarak 23 Ekim 2015 Cuma gününe kadar harçlarını yatırarak kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilecek.


2015-2016 Öğretim Yılı İçin İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri:

AÖF İnternet Başvuru Tarihi - 31 Ağustos 2015 Pazartesi - 08 Eylül 2015 Salı
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi - 31 Ağustos 2015 Pazartesi - 07 Eylül 2015 Pazartesi
KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

1. İnternet Başvuru Belgesi
2. Fotoğraflı – İmzalı Form

3. Öğrenci Bilgi Formu
4. Öğrenim Belgesi
5. Fotoğraf
6-Askerlik Durum Belgesi


İNTERNET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
• Başvuru sitesine girdiğinizde başvuru yapacağınız kayıt türünü tıklayarak "BAŞVURU" sayfasına geliniz.

• Gelen sayfadaki açıklamaları okuduktan sonra, "Başvuruya şimdi başlamak için
burayı tıklayınız." ifadesinin üzerine tıklayarak "BAŞVURU-GİRİŞ" sayfasına geliniz. Bu sayfadaki açıklamaları da okuduktan sonra "Yukarıdaki açıklamaları okudum, anladım, işlemlere başlayabilirim" açıklamasının yanındaki kutucuğu işaretleyip "BAŞLA" tuşunu tıklayınız.

• Gelen sayfada ve devamındaki sayfalarda, ilgili programa ait istenen alanları açıklamalar doğrultusunda doldurarak "İLERİ" tuşunu tıklayınız.

• Başvuru işleminizi tamamladıktan sonra ekrana beyan ettiğiniz tüm bilgilerinizi gösteren sayfa gelecektir. Verdiğiniz bilgileri kontrol ettikten sonra bir yanlışlık yok ise "Yukarıdaki tüm bilgilerin doğruluğunu kabul ve beyan ediyorum" açıklamasının yanındaki kutucuğu işaretleyiniz ve "TAMAM" tuşunu tıklayınız.

• Başvurunuzun kabulünden sonra sitenin size linkini (yolunu) verdiği "DOSYAYI İNDİRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ" ifadesinin üzerine tıklayarak ilgili elektronik dosyayı bilgisayarınıza indirip yazıcıdan dökümünü alınız..

• "İnternet Başvuru Belgesi", "Öğrenci Bilgi Formu", "Fotoğraflı-İmzalı Form" ile "Başvuru ve Kayıt Bilgileri"nden oluşan iki sayfalık bu dosyanın yazıcı dökümünü A4 kağıdına siyah, okunaklı olarak alınız.

• Yukarıda açıklanan adımları tamamladığınızda başvuru işleminiz bitmiştir. Yaptığınız başvuruyu http://kayit.anadolu.edu.tr adresindeki "BAŞVURU DURUMU" başlığı altındaki kutucuğa T.C. kimlik numaranızı yazdıktan sonra "GÖRÜNTÜLE" tuşunu tıklayarak kontrol edebilirsiniz.

• Başvuruyu tamamladıktan ve "İnternet Başvuru Belgesi" ile "Başvuru ve Kayıt Bilgileri" sayfalarının dökümlerini aldıktan sonra, verdiğiniz bilgilerinizde hata olup olmadığını dikkatlice kontrol ediniz. Bilgilerinizde bir hata var ise 10 dakika geçtikten sonra yeni bir başvuru yapınız...
AÖF harç ücreti ne kadar?

Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt yaptıracak öğrencilerin ne kadar üniversite harcı yatıracakları henüz Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanmadı. Ancak geçen yıl lisans ve önlisans programları için 205 liralık harç ücreti alındığı göz önüne alındığında, programların harç ücretlerinin bu yıl da 205 liraya yakın bir tutarda olması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑