parkinnn

Asayiş

Kaza kurşunu: 1 ölü!

Gebze’ye bağlı Ahatlı Köyü’nde arkadaş arası yapılan eğlencede bir kişinin ölmesi sonucu yaşananlar ifadelerle ortaya çıktı.

25 Mart 2014 Saat: 16:37
Kaza kurşunu: 1 ölü!
Kaza kurşunu: 1 ölü!

Önceki Pazar gecesi Gebze’ye bağlı Ahatlı Köyü Gürpınar mevkiinde bir araya gelen arkadaşlar kuzu çevirme partisi yaptı. Uzun bir aradan sonra ilk kez bir araya gelen dostlar hem hasret giderdi hem de eğlendiler. Yerleşim yeri olmayan ve ormanlık alanda gerçekleşen yemeğe katılanlar gecenin ilerleyen saatlerinde havaya ateş etmeye başladı. Yemeğe geç saatlerde katılan ve Gebze köylerinde geniş çevrelerce tanınan V. G.’da ısrarlar sonucu ruhsatlı silahıyla havaya ateş etti.

Olay yerinde bulunanların jandarmaya verdiği ifadeye göre V. G., silahında bulunan mermilerin bittiğini düşünerek silahı yere doğrultup doldur boşalt yaptı. Fakta bu sırada silahta kalan son mermi ateş aldı. Yerdeki taşa çarpan mermi o esnada olay yerinde olan Şile Ziraat Bankası’nda görevli Abdullah Şimşek’e isabet etti. Abdullah Şimşek’e ilk müdahaleyi arabasından yardım çantasını getirerek V. G., yaptı ve hemen 112 Acil Servisi aradı. Hemen hastaneye kaldırılan Abdullah Şimşek hayatını kaybederken V.G’de jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay yerindeki diğer tanıklar jandarmaya verdikleri ifadede, “Dostlarımızla bir araya geldik. V.G’yi de biz çağırdık. Olay kazayla oldu. Çok üzgünüz” dedi. Öte yandan yapılan testlerde Abdullah Şimşek ve V.G’nin kanında alkole rastlanmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑