parkinnn

Eğitim

KBB Sezai Karakoç Bilgievi’nde ödül töreni

Dereceye giren öğrenciler düzenlenen gurur çayı ile ödüllerini aldı

20 Haziran 2014 Saat: 13:35
KBB Sezai Karakoç Bilgievi’nde ödül töreni
KBB Sezai Karakoç Bilgievi’nde ödül töreni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak eğitim alanında hizmet veren Diliskelesi Sezai Karakoç Bilgievi düzenlediği çeşitli etkinliklerle öğrencilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bilgi evinde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için toplu ödül töreni yapıldı.  Bilgievi’nde düzenlenen gurur çayı etkinliği ile öğrenci velileri de ödül töreni sevincine ortak oldu. Bu arada Bilgievleri’ndeki yaz dönemi etkinlikleri de başladı.

 

BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Türkiye genelinde düzenlenen Allah’ın kelamını anlamak amacıyla yapılan  "Ufka Yolculuk Kuran-ı Kerim Meal Yarışmasında" Sezai Karakoç Bilgievi birincisi olan 7.sınıf öğrencisi Fatma Budak’a Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi. Yarışmadaki başarısı sayesinde ailesini ve öğretmenlerini gururlandıran Fatma Budak, böylesine güzel bir yarışmada ödül aldığı için çok sevinçli olduğunu belirterek, yarışmadaki başarısında büyük emeği olan Bilgievi öğretmenlerine teşekkür etti.

 

YARIŞMALAR BİLGİYE ULAŞTIRIYOR

Ayrıca Bilgievi öğrencileri arasında düzenlenen Bilgi Yarışmasında birinci olan gruba ödülleri verildi. Ödül töreninde konuşan Sezai Karakoç Bilgievi Sorumlusu İbrahim Arslan ‘Düzenlediğimiz yarışmalar öğrenciler üzerinde bilgiye ulaşmayı ve öğrenmeyi özendiriyor. Öğrencilerin başarı sonrası sevinçlerine aileleriyle birlikte ortak oluyoruz. Sosyal ve kültürel aktivitelerle öğrencilerin vazgeçilmez mekânı haline gelen bilgi evimiz yüzlerce öğrenciye kucak açıyor” dedi.

 

YAZ KULÜPLERİ BAŞLIYOR

Öte yandan okulların tatile girmesiyle birlikte, Bilgievlerindeki yaz etkinlikleri başladı. Sezai Karakoç Bilgievi Sorumlusu İbrahim Arslan yaz dönemi etkinlikleri kapsamında düzenlenecek yarışma ve birbirinden eğlenceli öğretici etkinliklere tüm öğrencileri beklediklerini kaydetti.

 

VELİLERDEN TEŞEKKÜR

Bilgievinde düzenlenen gurur çayı etkinliğine katılan veliler ise, çocuklarının sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki gelişimine önemli katkı sunan Bilgievindeki eğitimlerden memnun olduklarını,  yaz döneminde çocuklarının Bilgievinde yürütülen faaliyetlere katılmalarından büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Veliler, verilen anlamlı eğitim için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sezai Karakoç Bilgievi ailesine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑