parkinnn

Eğitim

Kekemeliği At’la tedavi edecek

Gebze’de hizmet veren Koçoğlu Kekeme Eğitim Merkezi (KKEM), at terapisiyle çocuklardaki kekemeliği çözüme kavuşturacak.

10 Haziran 2014 Saat: 12:59
Kekemeliği At’la tedavi edecek
Kekemeliği At’la tedavi edecek

KKEM Kurucusu ve Kişisel Eğitim Uzmanı Kader Koçoğlu, Türkiye’de bir ilk olan uygulamalarını anlatırken ‘’ Atın vucut ısısı ve heybetli bir hayvan olması çocuklarda özgüven, iletişim, öfke ve sinir kontrolsuzluğu gibi ruhsal bir çok sıkıntıya iyi geliyor. Kekemelik rahatsızlığı olan öğencilerimize bu teapiyi de uygulayacağız.’’ dedi. Koçoğlu, bu yöndeki uygulamalı ilk terapiyi yarın (Çarşamba) Denizli Köyü’nde bulunan at çiftliğinde yapacaklarını, atların çocuklar ve yetişkinler üzerindeki ruhsal etkisine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

UZMAN DANIŞMANLAR KATILACAK

Terapiye Kartal, Ataşehir ve Gebze bölgesinden yüze yakın kekeme sorunlu çocuğun ailesiyle birlikte katılacaklarına değinen Kader Koçoğlu şöyle konuştu; ‘’ 5 ve 16 yaş arasındaki çocuklar Koçoğlu Kekeme Egitim Merkezi’mizin 2 psikolog, 1 aile danışmanı ,1 beden eğitimi hocası , 1 sınıf ögretmeni , 1 anasınıfı oğretmeni olmak uzere uzman kadrosu gözetiminde at çiftliginde çocuklara ve ailelerine özel bir terapi uygulayacağız. Çocuklarımızdan bir grup ata binecek , bir grup beden eğitimi hocamız ile nefes egzersizi yapacak, bir grup da unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarımızı oynayarak, hem ruhsal hem de bedensel pozitif birgün geçirecekler.’’

OTOBÜS KALDIRILACAK

At çiftliğindeki organizasyonda velileri de unutmadıklarına değinen Kişisel Gelişim Uzmanı Kader Koçoğlu, ‘’ Alanında uzman başka bir kişisel gelişim uzmanı hocamızdan ‘anne -baba eğitimi nasil olmalı ‘ konulu özel bilgilendirmeler yapılacak ve çocuklarıyla ilgili her sıkıntılarına bire bir çözum bulma imkanı sağlanacak.’’ dedi. Koçoğlu ayrıca , terapiyi izlemek isteyen vatandaşlar için Çarşamba günü otobüs kaldırılacağını dile getirerek, kendileriyle 0543 380 49 15 numaralı telefondan irtibat kurulmasını istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑