parkinnn

Siyaset

“KENDİ BAŞKANINI BİLE KARALAYAN, ELBETTE BİZİ ÖVMEZ”

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, AKP’nin Kartepe adayı Hüseyin Üzülmez’in gençlerle olan buluşmasında kendisini itham etmesine yanıt verdi. Sönmez, “Aday oluşunu haklı göstermek için kendi partisinden belediye başkan

3 Mart 2014 Saat: 10:57
“KENDİ BAŞKANINI BİLE KARALAYAN, ELBETTE BİZİ ÖVMEZ”
“KENDİ BAŞKANINI BİLE KARALAYAN, ELBETTE BİZİ ÖVMEZ”

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, AKP’nin Kartepe adayı Hüseyin Üzülmez’in gençlerle olan buluşmasında kendisini itham etmesine yanıt verdi. Sönmez, “Aday oluşunu haklı göstermek için kendi partisinden belediye başkanını bile evlerde karalayan birinin, beni övmesini elbette beklemem”diye yanıt verdi.

AKP Adayı Hüseyin Üzülmez gençlerle buluşmasında, ilginç sözler sarf etti. CHP’nin adayı Yaşar Sönmez’i eleştirmek adına “Eğer Kartepe’de hizmet aksaması olduysa, bunun sebebi Sönmez’in bıraktığı borçlardır” demişti.

KARTEPE’Yİ GERMEMELİ

Üzülmez’in seviyeli giden Kartepe’deki siyasi rekabetin Üzülmez tarafından baltalanmak istendiğine dikkat çeken Sönmez, “Üzülmez’in projelerini anlatması ve centilmence yarış yürütmesi gerekirken, bir taraftan adaylığını elinden aldığı Başkan Karabalık’ı kendini haklı göstermek için evlerde karalarken, bir taraftan da kaybedeceğini anlayınca bize saldırmaya başladı”dedi.

GELDİĞİ YERDE DE BORÇ VAR

Geçmişte tüm belde belediyelerinin borçları olduğunu, kendilerinden çok daha fazla kendi belediyelerinin borç devrettiğini, şimdi de AKP’li belediyelerinin hepsinin büyük borçları olduğunu, haklarında karalayacak bir şey bulamayan Üzülmez’in bunun arkasına sığınarak siyaset yapmaya çalıştığını ifade eden Sönmez, “5 yıl önceki hesapları karıştırmak kimseye bir şey kazandırmaz. Çok marifetli ise, senin de yöneticisi olduğun belediyenin borcu niye bu kadar fazla? Burada aklınca hem Şükrü başkanın başarısız olduğunu ama Sönmez yüzünden olduğunu ima ediyor hem de bizi karalamak istiyor”diye konuştu.

 

KARTEPE’YE NE YARARI DOKUNMUŞ

Karabalık’ın yapamadıkları kadar yaptıklarını da inkar etmediklerini vurgulayan Sönmez, “ Kartepe’nin mahallelerinin yolu, adını bile sayamayan Üzülmez, önce bunları öğrensin. Başka ilçede oturmayı tercih eden birinin buraları bilmesi elbette zor. Bize laf yetiştireceğine projelerini yarıştırsın. Doğup büyüdüğü Arslanbey Şevkatiye’ye ne hizmeti olmuş? Arslanbeyli gençlere ne katkısı olmuş. Bir kişiye iş, bir bölgeye hizmeti mi dokunmuş? Bize yada başkasına laf yetiştiren kişi, geldiği yerde hangi, başarısı var? Şükrü Başkan’dan zayıf olduğunu, halk tarafından benimsediğini, kendilerine ise halkın sahip çıktığını görünce siyaseti geren tavırlara giriyor. Ama kendisine bir faydası olmaz”dedi.

 

KİMSEYİ İNCİTMEK İSTEMİYORUM

Sönmez, kendinsin sevgi insanı olduğunu, Üzülmez dahil hiç kimseyi incitmek istemediğini, yapacağı hizmetleri anlatmayı sürdüreceğini, önemli projeler hazırladıklarını, eski başkanlardan da yararlanarak Kartepe’yi markalaştıracaklarını bir kez vurguladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑