parkinnn

Yaşam

Kent Kartta öğrenci mesaisi

GÖLGE- Yeni öğrenim döneminin yaklaşmasıyla artan Kent Kart talebi fazla mesai yapılarak gideriliyor. Kent Kartta öğrenci mesaisi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Kart için yoğun bir mesai yapıyor. Üniversitenin yeni öğrenim dönemine

1 Eylül 2014 Saat: 10:12
Kent Kartta öğrenci mesaisi
Kent Kartta öğrenci mesaisi

GÖLGE- Yeni öğrenim döneminin yaklaşmasıyla artan Kent Kart talebi fazla mesai yapılarak gideriliyor.

Kent Kartta öğrenci mesaisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Kart için yoğun bir mesai yapıyor. Üniversitenin yeni öğrenim dönemine başlamasına sayılı günler kala okullarına yeni başlayacak öğrenciler Kent Kart almak için başvuruda bulunuyor. Talebi karşılamak için Umuttepe Kampüsü'nde kent kart masası açıldı.

CUMARTESİ DE BAŞVURU ALINACAK

Üniversiteye yeni başlayacak binlerce öğrenci evraklarıyla birlikte Kent Kart bürolarına başvuruda bulunuyor. Kent Kart bürolarında öğrencilerin mağdur olmamaları için öğle saatlerinde de Kent Kart işlemleri yapılabiliyor. Bunun yanında cumartesi günleri de 08.30-17.30 saatleri arasında Kent Kart başvuruları alınacak.

UMUTTEPE'DE KENT KART BÜROSU

Üniversitenin öğrenime başlamasıyla Umuttepe Kampsü'nde yaklaşık bir ay boyunca kurulacak masada Kent Kart hizmeti verilecek. Bu ay başında yoğunlaşan başvurularda 5 binin üzeride öğrenciye Kent Kart verildi. Öğrencilerin Kent Kart alabilmeleri için 1 adet fotoğraf, üniversiteden kayıt sonrası verilen okul giriş kartı ve 10 TL kart basım ücreti ile Umuttepe Kampüsü, Fuar içi Seyahat Kartları Bürosu ve Büyükşehir Gebze Hizmet Binasındaki bürolara başvurmaları gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑